Sayfa 932/938 İlkİlk ... 432832882922930931932933934 ... SonSon
Arama sonucu : 7497 madde; 7,449 - 7,456 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1.  Alıntı Originally Posted by Serber Yazıyı Oku
    Bu hisseyi bana tavsiye eden Serhan isimli şahıs, buradan kaç kişiye tavsiye etmiştir acaba
    Tanımadığın birisinin tavsiyesiyle bilmem kaç milyonluk hisse mi aldın; nasıl bir kafa bu?

2. Yooo tanıdığım biri, yüzüne yakında söylicem zaten biraz daha oynamasını izliyorum. Burda yazılanları okuyor biliyorum ondan yazıyorum ;)

3.  Alıntı Originally Posted by Serber Yazıyı Oku
    Yooo tanıdığım biri, yüzüne yakında söylicem zaten biraz daha oynamasını izliyorum. Burda yazılanları okuyor biliyorum ondan yazıyorum ;)
    İletişimi direkt sağlasanız daha sağlıklı olur. Anladığım kadarıyla sizde kurucu değil de b vardı. Kurucu olsa zararda olmazdınız.

4. Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama son virmanıyla BMW aldı kendine biraz binsin buradanda kandırdıklarıylada topluca açıklayacağım. Geçmişte yaptıklarıyla beraber buradan fragman gectim.

5. Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama son virmanıyla BMW aldı kendine biraz binsin buradanda kandırdıklarıylada topluca açıklayacağım. Geçmişte yaptıklarıyla beraber BANkERS

6. Evet Serhan, Eylül 1 de diğer mağduriyet yarattıklarında beraber toplu bir görüşmeye hazır mısın ?

7. Ne oldu sesin çıkmıyor? Serhaaaaaaan..

8. Demir Bey 😉

Sayfa 932/938 İlkİlk ... 432832882922930931932933934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •