Sayfa 665/699 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Bu akşam bence kimsenin beklemediği bir KAP geldi holding tarafından ;

Bağlı ortaklığımız Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret Anonim Şirketi'ndeki paylarımızın kısmen veya tamamen satışı dahil, farklı stratejik alternatifler yoluyla değerlendirilmesi maksadıyla potansiyel yatırımcılarla görüşmelere başlanmıştır.

Konuya ilişkin somut gelişmeler olması halinde kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

ALGYO'nun %34,78'lük kısmına sahip ALSİM ALARKO'nun satışı PD/DD 1'in altındayken mi yapılacak?

2.  Alıntı Originally Posted by herboydalan Yazıyı Oku
    Bu akşam bence kimsenin beklemediği bir KAP geldi holding tarafından ;

Bağlı ortaklığımız Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret Anonim Şirketi'ndeki paylarımızın kısmen veya tamamen satışı dahil, farklı stratejik alternatifler yoluyla değerlendirilmesi maksadıyla potansiyel yatırımcılarla görüşmelere başlanmıştır.

Konuya ilişkin somut gelişmeler olması halinde kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

ALGYO'nun %34,78'lük kısmına sahip ALSİM ALARKO'nun satışı PD/DD 1'in altındayken mi yapılacak?
    Değerli üstadım bu haberi uzun zamandır tahtadaki fon alımlarıyla bağlantılı olarak okumaktayım...

3. Yatırım fonları çok ısrarlı olarak toplamaya devam ediyor. Son 5 yıldır böyle düzenli bir alım görmedim. Acele etmeden ne verilirse müşteri oluyorlar. Bu haberlerden bağımsız olarak bile ileride yaratacağı nakit temettü akımı ile iyi yerlere gelmesi çok olası görünüyor. Ben malımı kaptırmak bir yana her fırsatta ortaklığımı attırdım. Altın demirbaş hisse senedi tutmak kolay değil. Herkesin gönlünce olsun.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

4. Alsim'in satışı konusunda siz ne düşünüyorsunuz ortaklar?
    Alsim üzerinden temettülerin ciddi kısmını holding alıyordu, şimdi satılırsa acaba temettüde cimrileşme olurmu diye düşündürüyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Coul Yazıyı Oku
    Alsim'in satışı konusunda siz ne düşünüyorsunuz ortaklar?
    Alsim üzerinden temettülerin ciddi kısmını holding alıyordu, şimdi satılırsa acaba temettüde cimrileşme olurmu diye düşündürüyor.
    Benim fikrim, bu kadar yatırım yapacaksam en az yarı oranda söz sahibi olmak isterim. Şirket bu konuyu düşünmüş olabilir. Masada farklı opsiyonlar olacaktır. Halka açık hisselerin önemi daha fazla artacaktır. Bu yüzden ne verilirse toplanıyor.
    Hisselerin eskiden daha değerli olmayan devam etmesini beklerim.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

6. Gyo lara çıkan yasa ile vergi istisnasından yararlanmak için %50 temettü zorunluluğu getirildi.Bu bakımdan değerlendirmek sağlıklı olabilir

7. Dün altın bozup 8500 ekledim
    Zaman doğru yada yanlışı bana gösterecek

8. 55 TL'ye kadar boşaltılmış bölge, daha fazla mal almak istiyorlarsa teklifi yükseltmeleri lazım yoksa yeni müşteriler türer.

Sayfa 665/699 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •