Sayfa 467/981 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reis kuzuyu ne zaman yiyeceğiz paraları katlayıp durun
    Fırsat varken henüz devre kesmemişken kaç buralardan Ayasofya abi hisse alarak asla kazanamazsın

Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok la Ayasofya abi, giren kısmı ucundan eccük bi kısım
    Daha sen bişii görmedin, bu ne ki
    Cuma günü sen şemsiye fotosu atarak dalga geçtiydin benle
    Bak bugün giren biraz acıttı ama daha bişii değil bu iyi günlerin
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Teknik analiz abilerime bir soru. Trend bitti deniyor. Yeni trend oluşumu nasıl oluyor? Ne beklemeliyiz? Bununla ilgili bir doküman var mı okuyalım
    ben zaman analizi yapıyorum ve dokuman olarak aynı grafiği hiç değiştimeden yayınlıyorum,....yazdıklarım ortadadır,
    mesela 12 ağustostan itibaren öngörüm 9 hafta L, şimdiki ise 8 hafta S idi,..iki bölümlü idi, ilk 4 haftası yatay baskıda short, ikinci 4 haftasıagresif short idi,...8S de son haftadayız

dünkü grafiğimde mor banttan bahsettim, sabah bunun altına sert açmış,...bu satışın altı boştur doludur, zaten buradan kaynaklı değil, global bir türbülans var, ama neticede bantın altındayız,..bu bana göre şu demek 12 ağustostan itibaren başlayacak olan 9L de bu bantın üstüne çıksak dahi artık cariyiz,...yani boğa için yeni zirve görme ihtimali yok değil ama hayli zayıfladı,..

Türkiye için extrem durumların gelişmesi gerekiyor, örneğin sıcak para konusunda,...ney nasıl gelişecek bence buda artık ihtimalde çok zayıfladı,..son Moodys bunu teyid ederk görünümü aynen korudu,..bu durumda

Türkiyenin önünü açacak en büyük seçenek şu anda erken seçim olarak duruyor,....erken seçimin ABD seçiminden önce gündeme geleceğini düşünmüyorum,...

bununla birlikte AYI piysalarının global manada 2026 ocak ayına doğru başlayacağını tahmin ediyorum, daha doğrusu daha önce başlayacak ama herkesece hissedilir oluşu 2026 ocak ayının ilk haftası olacak bana göre,...

bu hafta bitiminde ABKA nın anketinde, 3-4 arası olan yerimi, 4-5 arasına güncelliyorum,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mor olan bant boğa bantı, boğa rakam ise 11494.xx alt /üst,
    zaman analizm de 8S yani 8 hafta short düşüncem devem ediyor,..8s de bu hafta son hafta,...yani iş gününden total 5 gün var,
    12 ağustostan itibaren ise 9L başlayacak, yani 9 hafta boğa,...

şu an kadar zaman analiznde tutan haftalar,

24L,...
    8S,....

bu manada 9L de tutacak ama,...bir şerh koymakta fayda var, bu şerh boğanın ne yapıp yapıp mor bant yetmez, 11494.xx üstünde kalıcı olması ki peşi sıra başşlayacak 9L çalışşsın

5. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek

��Temmuzda aylık enflasyon geçici etkiler kaynaklı arttı. Yıllık enflasyon ise hazirana göre 9,8 puan azalarak yüzde 61,8'e geriledi.

��Önümüzdeki dönemde enflasyondaki düşüş daha çok hissedilecek.

��Fiyat istikrarını sağlayarak vatandaşlarımızın refahını kalıcı olarak artıracağız.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

5 lik minör analizde,...tehlikeli yerde kapattık,..renk kodlu ovaller bu tehlikenin dercelerine yönelikler,...keza burada da 11494.xx işaretli,...

en altta bulunan 3lü kırmızı yatay yukarı geçilmedikçe ve üstünde kalınmadıkça tehlikeli hal devam eder ve daha aşağı fiyat seviyeleri görme ihtimalimiz var,

tek avantaj yaratacak durum ise, perşembe günü gördüğümüz 11885.xx tepkisi sonrası devamında cuma günü taa 12263.xx ten beri devam edene ana düşüş trendi üstüne back test yapmamız,...avantajı ise ilk etapta sınırlı bir avantaj olup,...k pembe ve krımızı ovaller veya daha altından tepki yi mecbur edecek olması,...

pazartesi açılışta, kırmızı yataylara yani 11494.xx ve üstüne gidersek eğer bunu temkinli karşılamamız gerekiyor,..tersinde açılışla birlikte 11327.xx altlarına 11160.xx e doğru giden hareketler ise, aşağıada yer olmadığından ilk etapta bir yukarı tepkiyi mecbur edebilir..

yani:
    aşağıda yer sınırlı olduğundan açılışta aşağı kayışlar muhtemelen yukarı tepki yaratabilir, buna mukabil açılışta yukarı 11494.xx seviyesine gidişler, kalış olmadıkça burada olacak oyalanmalar aşağıyı boşaltarak, aşağıda yer açarak sert sayılabilecek düşüşlere neden olabilir,...

bol şans cümleten

bir tepki var ama, benim dediğim aşağıdan tepki işi bu değildi, bu olan hareket benim aşağı tahminimim 2 katından fazla, bunun bir kısmı dolmasına rağmen hali hazırda fazla,...iyimserlik için sarıların içine tekrar girebilmemiz lazım,....bu bir kaç hareketi bulabilir veya hafta geneline yayılablir, zaten shortta son hafta,..

7.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Maliye Bakanı Mehmet Şimşek

��Temmuzda aylık enflasyon geçici etkiler kaynaklı arttı. Yıllık enflasyon ise hazirana göre 9,8 puan azalarak yüzde 61,8'e geriledi.

��Önümüzdeki dönemde enflasyondaki düşüş daha çok hissedilecek.

��Fiyat istikrarını sağlayarak vatandaşlarımızın refahını kalıcı olarak artıracağız.
    Ocak zamlarında görürüz. kalıcı refah artacak mı artmayacak mı?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8. �� Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off Turu'ndaki rakibi Young Boys oldu.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 467/981 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •