Sayfa 478/981 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578978 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: Viop LVIII

1. valla tezgah iyi kurulmuş.8,5 milyon yatırımcı olan bistimizde genele yayılma olmuşmudur bence olmuştur mevduat yüzde 50 kötümüdür bence mis eksi 57 milyar merkez rezervleri sözüm ona artı o paracıklar nerde faiz sebeb neymişti nas sana bana mı bi şeyler olyordu ha tam da orda iken halka da yayılmışken helede 100 den fazla halka arz varken hamdolsun

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hani altın güvenli limandı ...herşey göçüya
     Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku

DİKKAT:Borsalardaki sert düşüş ,özellikle kaldıraçlı işlemlerde "Margin Call" çağrıları ve teminat eksiklerinin tamamlama ihtiyacı nedeniyle ,nakit temin etmek için tüm varlık sınıflarında zincirleme satışlara yol açabılır.Böyle çalkantılı dönemlerde işlem yaparken çok dikkatli olma,sakin kalma ihtiyacı var.Çok gerekmedikçe ortalık sakinleşinceye kadar dışarıdan izlemekte fayda var.

[/B][/U]
    Altın güvenli liman ama böyle durumlarda "Margin Call" çağrıları ve teminat eksiklerinin tamamlama ihtiyacı nedeniyle ,paraya çevrilebilir ne varsa satılıyor.

Fırtına geçtikten sonra altın yine güvenli liman olarak paranın park edileceği başlıca yerlerden biri olacaktır.

3.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Altın güvenli liman ama böyle durumlarda "Margin Call" çağrıları ve teminat eksiklerinin tamamlama ihtiyacı nedeniyle ,paraya çevrilebilir ne varsa satılıyor.
    Keş On Dı Teybıl

https://www.youtube.com/watch?v=ooVSlW-qSik

VİOP kumardır,sülalenizi batırır.!

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

4. aylardır bende o yüzde 50 lik dilimde idim.fakat cuma ecük bi şeyler aldım hamdolsun bir aylık maaş gitti allahtan azıcık aldım hamdolsun şukur diyorum full mallansak nolurdu birde kredi de olan durum var allah korusun zorda olanları açılışta disketten aldığımında 4 de 3 ü nü yolladım durum bayağı felaket durum var.dikkat derim dış mınnaklar da ciddi bozulma var.dikkat derim nakit kıralcılar acele giden ecele gider olabilir ben diyem de

5. Özellikle Aralık 21'den bu yana, sistem "insider trading" yapamayanları çuvala doldurmak üzerine kurulu.
    Şimdi de yeni gelen milyonlara, "s.kmişim borsasını, mis gibi garanti +%50 faizli mevduat var" dedirtiyorlar.
    Sene sonuna doğru mevduat çuvalına doldurulanlarla ve makul seviyeye gelen KKM ile,
    bir de döviz cephesinden koydun mu gelişine...

Al sana mis gibi yeni sermaye transferi.

6. benim küre de bist 10 000 altı kapanış the ent onuda hatırlatayım

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    anladım deniz hocam

gayet mantıklı...

ancak o kadar büyük MC olabilir mi. altını ve gümüşü bu kadar göçertecek kadar.

acaba dünyada çok ciddi bir durgunlukta bekleniyor riski ve nakite dönüş ihtimali daha ağır basmış olabilir mi ?

sonuçta MC varsa altın düşüşünü fırsat olarak alacak olanlarda olmalı.

8. Bahceli: Türkiye, Suriye, Irak,Mısır başta olmak üzere bölge ülkelerinin girisimiyle bir "Kudüs Pakti " kurulmalı.
    Suriye'nin kaos üreten yapısına çözüm üretilmesi bölgenin istikrarı icin öncelikli bir zorunluluktur.

Sanki kendilerinin bu kaostan sorumlulukları yokmus gibi!

Sayfa 478/981 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •