Sayfa 99/383 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon
Arama sonucu : 3060 madde; 785 - 792 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
    VİOP açılış + %2 üstünde.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
    İşlemleri yapay zeka destekli robotlara yaptırırlarsa olacağı budur,bundan sonra likite krizleri olması gündemde olacak gibi ona göre yatırım yapılmalı,bu durumlarda,yani bir kenarda nakit, altın fonu ve eurobontlara ağırlık vermeye önem erilmelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
    Yobaz severliği dayatırsan olacağı budur.

Instagram Yasağı Hamas Yası - Yılmaz Özdil iyi belirtmiş,buna diğer sosyal medyada internet yasaklarıda dahil,bunuda uygulayan Fahrettin Altunadır.

https://www.youtube.com/watch?v=Nz7rG8gAafA&t=14s

İlave,altunayı çok feci günler bekliyor,karısı tarafından ceza yemiştim...ekşide şu gözüme çarptı

artık iyiden iyiye anladım ki ülkeyi yöneten kişidir. kendisinin paylaşımı kaldırıldı diye instagramı kapatmış muhtemelen tayyip erdoğana bile söylememiştir. hatta erdoğanın hesaplarını bile o yönetiyor olabilir. yukarı da arkadaşın dediği gibi bakanların bile tek karar veremeyeceği olayda bütün ülkenin kaderini etkilemiştir. sosyal medya platformu kader demeyin; oradan eğlenen, para kazanan çok kişi var. bizim gibi geri kalmış bir ülke için herşeyin lüks olduğu dünyada instagram ihtiyaç haline geliyor. velhasıl adamın gururu incindi diye tüm ülkeyi parmağında oynatıyor. pes!
    https://eksisozluk.com/fahrettin-altun--1182459?p=133
    Son düzenleme : refaba; 06-08-2024 saat: 10:45.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
    Borsa 10.000 üstünde...borsada şampiyon BJK,sert düşüşte tavan çekmişti,bugünde 7.22 gösterdi tavanı 7.26...GS'yı kupada sahadan silmesi ona dopink yaptı,az değil 5-0.

Şimşek: (Global piyasalardaki gelişmeler) Bu bir düzeltme hareketi Finansal koşulların gevşemesi Türkiye'nin lehine

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Yüzde 40 civarı bir enflasyon ile yılı kapatacağımıza inanıyoruz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bu enflasyon düşecek, biraz zamana ihtiyacımız var, biraz sabra ihtiyacımız var.

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bu programı Cumhurbaşkanımızın desteği ile uyguluyoruz, siyasi irade çok önemli..

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: 2025 yılında ilk rahatlamayı göreceğiz, dezenflasyon yılı olacak, çektiğimiz sıkıntılara değecek..

kızlara 4. sette nazar değdi
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 99/383 İlkİlk ... 4989979899100101109149199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •