Sayfa 647/700 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697 ... SonSon
Arama sonucu : 5598 madde; 5,169 - 5,176 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

1. Temettü 25 endeksinin getirisi buna güzel bir örnek. 2018den beri 6 senede dolar bazında neredeyse 200% gibi bir şey getirmiş. (Getiri endeksi, temettüler geri yatırılınca) ki bu endeksteki her hisseyi beğenmiyorum. 7-8 tanesi bana göre çöp ve ona rağmen böyle.

Kaç kişinin portföyü 6 senede dolar bazlı 3 e katladı?

Ytd

2. 2020-2024 arası sıradışı bir dönem, Fort 2020 Mart ayında 39 liraydı, 2 ay önce 1.200.
    30 kat artmış TL olarak, dolar olarak da bi 15 kat artmıştır. Pek çok baba hisse de aynı şekilde artmış.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    2020-2024 arası sıradışı bir dönem, Fort 2020 Mart ayında 39 liraydı, 2 ay önce 1.200.
    30 kat artmış TL olarak, dolar olarak da bi 15 kat artmıştır. Pek çok baba hisse de aynı şekilde artmış.
    Donem cok onemli tabii...

2020 basi pandemi dibi idi bir cok kagit cok yuksek getirdi, iyi kagitlar daha da yuksek getiriler sagladilar...

Kriz doneminde iyi hisseleri affetmeden ucuza alabilecek cesareti gostermek lazim..

Simdi de BYD geliyor filan diyorlar ve FROTO 4.5 yil aradan sonra yine pandemideki gibi 200 gunluk Hareketli Ortalamasinda, o zaman pandemi vardi, fabrikayi kapattilar bir kac hafta icin, simdi BYD var... Zaten bir sey olmasa oralara getirmezlerdi.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4. 2018-2020 ye bakın 2020 sonrası sıkıntılı ise:d

Bu endeks 2018’de takip edilmeye başlanmış öncesi olsa büyük ihtimalle 45 derece bir açı çizerdi ortalaması.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Yillar evvel TUPRS'da da oldu elektrikli araclar geliyor diye hisseyi epeyce bir baskilamislardi...

O zamanlar 60 TL lerde surundu durdu hisse, yani su anki 10 TL alti...

http://share.matriksdata.com/shareMa...08061051101034

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Daha once gonderilen mangisler ne oldu?

Ne yaptiniz onlari demek lazim.
    O zamanki fiyatlardan hektaş almamışlardır herhalde. Değerini koruyabilmişlerdir umarım. Daha işler yolunda giderse 28 ay deniyor. Zaten 2 sene geçti. Biz artık üretim beklerken gelen habere bak. En iyi ihtimal 3 sene daha ekle. Deneme üretimi, promosyon çalışmaları vs derken olur 5 sene. Burnumuzun dibindeki pet mama bile planlanan zamanda bitmemişti. Ölme eşeğim ölme. Ferbis halka arzı ne oldu bu arada. Bu artık ucu açık bir süreç mi. Rafa mı kalktı. Bir takvimi falan yok mu bu işin. Çıkın insanlara bir bilgi verin. En azındam konjüktür uygun değil falan deyin. Bedellide süreç ne şekilde işliyor. Herşey mi kötü gider arkadaş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by mersey Yazıyı Oku
    O zamanki fiyatlardan hektaş almamışlardır herhalde. Değerini koruyabilmişlerdir umarım. Daha işler yolunda giderse 28 ay deniyor. Zaten 2 sene geçti. Biz artık üretim beklerken gelen habere bak. En iyi ihtimal 3 sene daha ekle. Deneme üretimi, promosyon çalışmaları vs derken olur 5 sene. Burnumuzun dibindeki pet mama bile planlanan zamanda bitmemişti. Ölme eşeğim ölme. Ferbis halka arzı ne oldu bu arada. Bu artık ucu açık bir süreç mi. Rafa mı kalktı. Bir takvimi falan yok mu bu işin. Çıkın insanlara bir bilgi verin. En azındam konjüktür uygun değil falan deyin. Bedellide süreç ne şekilde işliyor. Herşey mi kötü gider arkadaş.
    Tekrar toplayabilmek icin kendilerine zaman yaratttiriyorlardir sirkete...

Biz bitirnce toplamayi olumlu KAP haberlerini gonderin derler...

Artik iyice paranoyak oldum ben...

Sirket de bu isin icinde degilse benim de nickim Dudu degil.

8. 2-3 sene önce hayalde olsa geleceğine yönelik beklentiler vardı (ya da oluşturulmuştu). Bu hava kullanılarak bir illüzyon oluştu. Fiyat algısı kayboldu. Gelmemesi gereken seviyelere geldi. Yararlanan yararlandı. Sonuç; Dağ gibi borç ve gerçekler. 2-3 sene öncekine benzer bir durum tekrar yaşanır mı? Mucize yaratması ve artık şüpheyle bakan insanları ikna etmesi lazım. O 50 bir daha rüyaya bile girmez.

Sayfa 647/700 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •