Sayfa 120/398 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 953 - 960 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Froto lar temettü hariç 33 34 dolar civarı ortalama ile satıldı. 50 dolar iptal beklentim iptal oldu. Bunu da topiğinde yazdım. Hatta ben satarken 1080 1100 lerden 1400 beklentisi ile bizim sattığımız malları alan arkadaşlar oldu. Mübarek olsun dedik.
    Sıfır hisse ile yola devam . Global beklentilerim gerçekleşmez ise borsa yeniden şahlanırsa falan elbet bir yerlerden birşeyler yakalarız. Her uçanı kaçanı da yakalayacaz diye bir kaide yok elbette.
    dolardamısın söyle bundan sonra eregl/usd oranını paylaşalım bakalım 4 ay sonra kim ne kazanmış. Boş yapmayalım.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by picky Yazıyı Oku
    dolardamısın söyle bundan sonra eregl/usd oranını paylaşalım bakalım 4 ay sonra kim ne kazanmış. Boş yapmayalım.

Dolar (ddkkm) ve PPF yani tl faiz (froto satışları) ama dolara geçtim geçeceğim onları da. Ben büyük oranda dolar fiyatı üzerinden bakıyorum ve yorumluyorum zaten. Bak eregl 1.80 leri yakarken birden bire 3-5 günde 1.5 nin de altına indirdiler. Bu doların süper baskılanmış hali ile .

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Dolar (ddkkm) ve PPF yani tl faiz (froto satışları) ama dolara geçtim geçeceğim onları da. Ben büyük oranda dolar fiyatı üzerinden bakıyorum ve yorumluyorum zaten. Bak eregl 1.80 leri yakarken birden bire 3-5 günde 1.5 nin de altına indirdiler. Bu doların süper baskılanmış hali ile .
    Bakacağız.bugün 06/08/2024 eregl/usd 1.47. bu yazı burda dursun ara ara bu grafiği güncelleyeceğim.kaçmak yok, ama ben doları çoktan sattım demek yok.

4.  Alıntı Originally Posted by picky Yazıyı Oku
    Bakacağız.bugün 06/08/2024 eregl/usd 1.47. bu yazı burda dursun ara ara bu grafiği güncelleyeceğim.kaçmak yok, ama ben doları çoktan sattım demek yok.

Boşuna yoruyon kendini. Zamanın bol galiba.
    Son düzenleme : Patrick Bateman; 06-08-2024 saat: 20:33.

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Boşuna yoruyon kendini. Zamanın boş galiba.
    Tam tersi yoğun biriyim. Ayda bir girer bakar paylaşırım durumu. Hafızam iyidir kim ne zaman ne yazdı unutmam.

6.  Alıntı Originally Posted by picky Yazıyı Oku

Sizin iddianız nedir peki sn.picky?

7. 1-1.5 yıl vadede 4-5 usd arası

8.  Alıntı Originally Posted by picky Yazıyı Oku
    1-1.5 yıl vadede 4-5 usd arası

İhya eder eğer gelirse. Gelmezse hiç benim olmamıştır.

Sayfa 120/398 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •