Düşüşlerde nasıl da istekli.![]()
Düşüşlerde nasıl da istekli.![]()
Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.
60 tl lerde iken uyarımızı yaptık idi. Altta da patlıcancı arkadaş bir eli ile okşarken yazmış yine birşeyler.
Ama oyak alılolololo altın bolduuuu ons fiyatlarına bakcazzz artık hölöllölö.
Hayır 60 da iken yazmıyordun 40 a düşünce yazıyorsun diyenlere kapak olsun. Daha evvel 53 54 manipülasyonu bekliyorum eregl ile birlikte borsada da finish mi yapacaklar acaba diye uyarmıştım. Üzerine altın sosu serpip 60 dan bıraktılar. Bunun üzerine birde bilanço cacık falan gelirse ver elini 40 larında altı.
Felaket tellalları yuvalarından kıvrıla kıvrıla çıkar şimdi
Bin didiydim düşer didiydim bıdıbıdıbıdı
Globalde resesyon riskiyle tüm varlıklar değerini kaybedince eregl forumuna gelip "düşer demiştim" diyen yüce insan.
https://twitter.com/tradeallof/statu...oMsJA6SOqoH7xw
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tüprasdan güzel bilanço aldık.. İnşallah buda iyi gelir.... Gerçi çok vasat gelmesin yeter bana..
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Hahaa gelmiş bay müneccim. Birde yazılarından işine gelenleri alıntılamış. Mesela nisanda froto/eregl oranı 29 iken , froto 50 usd eregl 0.90-1 usd hedefini alıntılamamış. onuda ben yazayım bakalım nerden nereye gelmişiz 4 ayda.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Froto lar temettü hariç 33 34 dolar civarı ortalama ile satıldı. 50 dolar iptal beklentim iptal oldu. Bunu da topiğinde yazdım. Hatta ben satarken 1080 1100 lerden 1400 beklentisi ile bizim sattığımız malları alan arkadaşlar oldu. Mübarek olsun dedik.
Sıfır hisse ile yola devam . Global beklentilerim gerçekleşmez ise borsa yeniden şahlanırsa falan elbet bir yerlerden birşeyler yakalarız. Her uçanı kaçanı da yakalayacaz diye bir kaide yok elbette.
Yer İmleri