Sayfa 119/398 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 945 - 952 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1. Düşüşlerde nasıl da istekli.
    Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca.
    Dağı bile taşır insan, aşık olup inanınca.

2.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Şu haber 1 e 50 yapmış bir hissede olsa idi en az 5 tavanı vardı. 58.15 den adam geldi 60 kuruş mal bastı yine. Bu habere!!
    Kızıldağ hakkaten bırak mış mı eregl yi. O çevresindeki ağır abilere de aldırmıştır. Epey bir lot vardır o ekip de diye düşünüyorum. Hisse tahtalarında böyle tipler hiç ama hiç haz vermiyor bana. Sıkıntının habercisidir bence.
     Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Hisse 2021 aralık ayında 40 tl yi görmüş idi KKM çıkmadan evvel. 2.5 sene geçmiş yüzde 1000 enflasyon gelmiş her şeye eregl 55 mi olim sabaha mı bırakim modunda. Altın buldum diyor satış falan yiyor.
    Yatırımcısını gerçekten bitirmiş durumda. Enflasyon yüzde 8-10 larda olsa idi hadi de. Enflasyon bitirdi herşeyi. Borsa larda sonbaharda kışa doğru bir türbülans bekliyorum dedim di. Bizim borsamızda da globalle beraber bunun hizalanmsı yapılıyor bence. Geride kalmış 3 senedir süründürenlere son bir enerji ile yükleniyorlar sanki. petkm eregl. petkm de de grup hareketi var. eregl de bir türlü onaylanmayan bedelsiz ile sıcak tutuluyor beklenti. KY nin mal satmasının önüne geçiliyor . Bu haberle mal satan KY olamaz tersine alır. Tam piyasa babalarının istediği ortam.
     Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Sonbahar kış gibi global kaynaklı ciddi türbülans beklediğimi yazdım idi. Bizim borsamızda da ince ayar yapılıyor.
    Carry trade in cazibesi bitmek üzere
    Her türlü haber pompa not artışı rapor piyasaya sunuldu hayvan terli yemiyor artık.
    Global tarafta mutfakdan ciddi kokular geliyor.
    Doları baskılayacaz diye diye artık sistem patlatma noktasına geldiler. Turizm malum ihracat ın durumu da malum. Herkese susun deniyor . Nereye kadar böyle devam eder.
    Birden bire 3 senedir 1500 den 11500 e gelmiş borsada yatayda duran eregl altın buluveriyor!!! Daha evvel dikkat edilirse borsadaki düzeltmelerin arefesinde son bir nefes eregl yi aldılar idi. Şimdi sonbahar sonu gibi beklediğim ise düzeltmenin ötesinde ciddilikte . Borsa müh. gereğinde müthiş bir manipülasyon içerisindeler. Herkes dikkatli olsun. 53 lerden nasıl ne olduğunu bile anlamadan 27 lere basılmasını hatırlayın derim. Yüksekden düşüşün acısı büyük olur.
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Ters indikatör analiz kasıyor yine
    60 tl lerde iken uyarımızı yaptık idi. Altta da patlıcancı arkadaş bir eli ile okşarken yazmış yine birşeyler.
    Ama oyak alılolololo altın bolduuuu ons fiyatlarına bakcazzz artık hölöllölö.
    Hayır 60 da iken yazmıyordun 40 a düşünce yazıyorsun diyenlere kapak olsun. Daha evvel 53 54 manipülasyonu bekliyorum eregl ile birlikte borsada da finish mi yapacaklar acaba diye uyarmıştım. Üzerine altın sosu serpip 60 dan bıraktılar. Bunun üzerine birde bilanço cacık falan gelirse ver elini 40 larında altı.

3. Felaket tellalları yuvalarından kıvrıla kıvrıla çıkar şimdi

Bin didiydim düşer didiydim bıdıbıdıbıdı

4. Globalde resesyon riskiyle tüm varlıklar değerini kaybedince eregl forumuna gelip "düşer demiştim" diyen yüce insan.

https://twitter.com/tradeallof/statu...oMsJA6SOqoH7xw

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
    Tüprasdan güzel bilanço aldık.. İnşallah buda iyi gelir.... Gerçi çok vasat gelmesin yeter bana..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Hahaa gelmiş bay müneccim. Birde yazılarından işine gelenleri alıntılamış. Mesela nisanda froto/eregl oranı 29 iken , froto 50 usd eregl 0.90-1 usd hedefini alıntılamamış. onuda ben yazayım bakalım nerden nereye gelmişiz 4 ayda.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by picky Yazıyı Oku
    Hahaa gelmiş bay müneccim. Birde yazılarından işine gelenleri alıntılamış. Mesela nisanda froto/eregl oranı 29 iken , froto 50 usd eregl 0.90-1 usd hedefini alıntılamamış. onuda ben yazayım bakalım nerden nereye gelmişiz 4 ayda.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Froto lar temettü hariç 33 34 dolar civarı ortalama ile satıldı. 50 dolar iptal beklentim iptal oldu. Bunu da topiğinde yazdım. Hatta ben satarken 1080 1100 lerden 1400 beklentisi ile bizim sattığımız malları alan arkadaşlar oldu. Mübarek olsun dedik.
    Sıfır hisse ile yola devam . Global beklentilerim gerçekleşmez ise borsa yeniden şahlanırsa falan elbet bir yerlerden birşeyler yakalarız. Her uçanı kaçanı da yakalayacaz diye bir kaide yok elbette.

Sayfa 119/398 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •