Düþüþlerde nasýl da istekli.![]()
Düþüþlerde nasýl da istekli.![]()
Sevmeyene karýnca yük, sevene filler karýnca.
Daðý bile taþýr insan, aþýk olup inanýnca.
60 tl lerde iken uyarýmýzý yaptýk idi. Altta da patlýcancý arkadaþ bir eli ile okþarken yazmýþ yine birþeyler.
Ama oyak alýlolololo altýn bolduuuu ons fiyatlarýna bakcazzz artýk hölöllölö.
Hayýr 60 da iken yazmýyordun 40 a düþünce yazýyorsun diyenlere kapak olsun. Daha evvel 53 54 manipülasyonu bekliyorum eregl ile birlikte borsada da finish mi yapacaklar acaba diye uyarmýþtým. Üzerine altýn sosu serpip 60 dan býraktýlar. Bunun üzerine birde bilanço cacýk falan gelirse ver elini 40 larýnda altý.
Felaket tellallarý yuvalarýndan kývrýla kývrýla çýkar þimdi
Bin didiydim düþer didiydim býdýbýdýbýdý
Globalde resesyon riskiyle tüm varlýklar deðerini kaybedince eregl forumuna gelip "düþer demiþtim" diyen yüce insan.
https://twitter.com/tradeallof/statu...oMsJA6SOqoH7xw
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Tüprasdan güzel bilanço aldýk.. Ýnþallah buda iyi gelir.... Gerçi çok vasat gelmesin yeter bana..
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hahaa gelmiþ bay müneccim. Birde yazýlarýndan iþine gelenleri alýntýlamýþ. Mesela nisanda froto/eregl oraný 29 iken , froto 50 usd eregl 0.90-1 usd hedefini alýntýlamamýþ. onuda ben yazayým bakalým nerden nereye gelmiþiz 4 ayda.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Froto lar temettü hariç 33 34 dolar civarý ortalama ile satýldý. 50 dolar iptal beklentim iptal oldu. Bunu da topiðinde yazdým. Hatta ben satarken 1080 1100 lerden 1400 beklentisi ile bizim sattýðýmýz mallarý alan arkadaþlar oldu. Mübarek olsun dedik.
Sýfýr hisse ile yola devam . Global beklentilerim gerçekleþmez ise borsa yeniden þahlanýrsa falan elbet bir yerlerden birþeyler yakalarýz. Her uçaný kaçaný da yakalayacaz diye bir kaide yok elbette.
Yer Ýmleri