Şu haber 1 e 50 yapmış bir hissede olsa idi en az 5 tavanı vardı. 58.15 den adam geldi 60 kuruş mal bastı yine. Bu habere!!
Kızıldağ hakkaten bırak mış mı eregl yi. O çevresindeki ağır abilere de aldırmıştır. Epey bir lot vardır o ekip de diye düşünüyorum. Hisse tahtalarında böyle tipler hiç ama hiç haz vermiyor bana. Sıkıntının habercisidir bence.
Bu fedor un buraya yazması bile hisseyi olumsuz etkiliyor
Hisse 2021 aralık ayında 40 tl yi görmüş idi KKM çıkmadan evvel. 2.5 sene geçmiş yüzde 1000 enflasyon gelmiş her şeye eregl 55 mi olim sabaha mı bırakim modunda. Altın buldum diyor satış falan yiyor.
Yatırımcısını gerçekten bitirmiş durumda. Enflasyon yüzde 8-10 larda olsa idi hadi de. Enflasyon bitirdi herşeyi. Borsa larda sonbaharda kışa doğru bir türbülans bekliyorum dedim di. Bizim borsamızda da globalle beraber bunun hizalanmsı yapılıyor bence. Geride kalmış 3 senedir süründürenlere son bir enerji ile yükleniyorlar sanki. petkm eregl. petkm de de grup hareketi var. eregl de bir türlü onaylanmayan bedelsiz ile sıcak tutuluyor beklenti. KY nin mal satmasının önüne geçiliyor . Bu haberle mal satan KY olamaz tersine alır. Tam piyasa babalarının istediği ortam.
Yer İmleri