Þu haber 1 e 50 yapmýþ bir hissede olsa idi en az 5 tavaný vardý. 58.15 den adam geldi 60 kuruþ mal bastý yine. Bu habere!!
Kýzýldað hakkaten býrak mýþ mý eregl yi. O çevresindeki aðýr abilere de aldýrmýþtýr. Epey bir lot vardýr o ekip de diye düþünüyorum. Hisse tahtalarýnda böyle tipler hiç ama hiç haz vermiyor bana. Sýkýntýnýn habercisidir bence.
Bu fedor un buraya yazmasý bile hisseyi olumsuz etkiliyor
Hisse 2021 aralýk ayýnda 40 tl yi görmüþ idi KKM çýkmadan evvel. 2.5 sene geçmiþ yüzde 1000 enflasyon gelmiþ her þeye eregl 55 mi olim sabaha mý býrakim modunda. Altýn buldum diyor satýþ falan yiyor.
Yatýrýmcýsýný gerçekten bitirmiþ durumda. Enflasyon yüzde 8-10 larda olsa idi hadi de. Enflasyon bitirdi herþeyi. Borsa larda sonbaharda kýþa doðru bir türbülans bekliyorum dedim di. Bizim borsamýzda da globalle beraber bunun hizalanmsý yapýlýyor bence. Geride kalmýþ 3 senedir süründürenlere son bir enerji ile yükleniyorlar sanki. petkm eregl. petkm de de grup hareketi var. eregl de bir türlü onaylanmayan bedelsiz ile sýcak tutuluyor beklenti. KY nin mal satmasýnýn önüne geçiliyor . Bu haberle mal satan KY olamaz tersine alýr. Tam piyasa babalarýnýn istediði ortam.
Yer Ýmleri