Sayfa 529/981 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2. Karahan:
    - Üçüncü çeyreğe ilişkin öncü göstergeler iç talepte normalleşmenin devamına işaret ediyor
    - Kart harcamaları, beyaz eşya ve otomobil satışları iç talepte yavaşlamayı teyit ediyor
    - Arz koşulları talepteki görünümle uyumlu
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çelik donumu giydim. Elimde plaj şemsiyesi emlağı arıyorum. Şimdi gara oğlanlar canını çok acıtır ben yavaşça saplarım ona. Acıtmasın diye ucuna krem neyin sürdüm gel emlak gel.
    Bırak şindi şemsiyeyi kremi,saçını başını taramayı, işin gücün bel altı
    O kadar hazırlık yabtık, çelik donu delicek cisim bizi teğet geçerse sen seyret cümbüşü, global piyasalar göçüyeahh alooo pala emmi ordamısın
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    TCMB 2024 %38 tüfe tahminini korudu
    bana inandırıcı gelmedi

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bırak şindi şemsiyeyi kremi,saçını başını taramayı, işin gücün bel altı
    O kadar hazırlık yabtık, çelik donu delicek cisim bizi teğet geçerse sen seyret cümbüşü, global piyasalar göçüyeahh alooo pala emmi ordamısın
    Oğlum bu ecnebi gara oğlanlar bizim donu ultra gelişmiş teknoloji ile tahta deler gibi deler biz en iyisi yatıp ölü numarası yapalım. Sırt üstü yatma ama gara oğlanların aklına bişi gelmesin

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Oğlum bu ecnebi gara oğlanlar bizim donu ultra gelişmiş teknoloji ile tahta deler gibi deler biz en iyisi yatıp ölü numarası yapalım. Sırt üstü yatma ama gara oğlanların aklına bişi gelmesin
    Ecnebi beyaz oğlanı da gördük Paris Olimpiyatlarında sırıkla atlamada.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Çelik doncu beyler herif niyeti bozarsa beton döktürseniniz hava cıva
    Hilti denilen birşey var

8. Bu özel yapım çelik don bahriyeli abi karbon oranı hayli yüksek
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 529/981 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon

Yer İmleri