selam sn indregandi iyisinizdir inşallah, nickim farklı ama beni tanırsınız ama gizli tutacağım kendimi
dün de iyi aldım puanları hedefim doğrultusunda ama foruma yazmadan trade etmenin kafa rahatlığını ancak yazarak edince anladım, eskiden hem yazar hem trade ederdim ama yaşlanmışız artık, dün uzun zamandır yaşamadığım kafa ısınması ve düşünce karmaşasını hissettim, normalde stopum ve stratejim pozisyona girerken ne ise çok katı olarak uygulardım ama dün bir keresinde stop uygulamadım taahhüt etkisi yüzünden.
ne günlerdi be eski günler, kuzular, gökhan fındıklar, kaos
selam sn indregandi iyisinizdir inşallah, nickim farklı ama beni tanırsınız ama gizli tutacağım kendimi
dün de iyi aldım puanları hedefim doğrultusunda ama foruma yazmadan trade etmenin kafa rahatlığını ancak yazarak edince anladım, eskiden hem yazar hem trade ederdim ama yaşlanmışız artık, dün uzun zamandır yaşamadığım kafa ısınması ve düşünce karmaşasını hissettim, normalde stopum ve stratejim pozisyona girerken ne ise çok katı olarak uygulardım ama dün bir keresinde stop uygulamadım taahhüt etkisi yüzünden.
ne günlerdi be eski günler, kuzular, gökhan fındıklar, kaos
nick değişk, tanımadım haliylen ama selamlar,
yazma ihtiyacı başka bir ihtiyaç, tradeyi heleki küçük periodlarda mutlaka etkiler bence de,...
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
yok, değil :D, hisse netin yeni forumu açıldığında üyelik açmamıştım, açmayı da düşünmüyordum, madem açıyorum dedim hep aklımda olan ZerK nickini aldım.
bence yaz güzel oluyor......dün baya iyiydin ....tebrikler.....
teşekkür ederim ama aynen tarif ettiğim gibi çok zor oldu, tam yazarken emir kaçırma emrin pasife düşmesi iyileştirme derken alacağım puanı da daha az aldım. ileride tekrar denerim belki.
Yer İmleri