Holding ayağımıza bağ olmasa bari,şu an Koç iştiraklerinin bilhassa otomotiv tarafında ufukta çok ciddi varoluşsal tehditler belirdi malum,otomotiv segmentinde satışlar ve şirketlerin borçlulukları baya kötü.Haliyle holding içinde yüksek ağırlığı olması bilançosuna yansımış bunda bir anormallik yok beklenen şeyler bunlar ama işte ufukta ki Çin teknolojisi ve düşük üretim maliyetlerinin pazara girmesi bu şirketlerin geleceklerini belirsiz kılıyor.Sorun aşırı büyük.Beyaz eşya kısmıda aşırı sıkıntılı keza orada da yine Çinliler ile dünyanın her yerinde keskin bir rekabet var.
Gelecekte ki dönüşüm planlaması,yeşil dönüşüme olan hızlı adaptasyon refleksi ve sürdürülebilir karlılığa geçiş sürecinin planlanıp hayata geçirilmeye başlanması ile holdingin pırlantası Tüpraş oldu çıktı. Holding içinde ki bu sancılı süreçten yine holdingin can kurtaranı olacağını öngörmek çok zor olmasa gerek.Bu sektörel ayrışmalar değerlemelerde de keskin ayrışmaları beraberinde getirebilir.Holding içi şirket pozisyonlarında kaymalar görebiliriz önümüzdeki dönemde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cahillik mutluluktur!
işte portföy ün önemi..1 tane emeklilik kağıdı seçersin..evladiyelik dersin..emekliliğimin sigortası dersin...o kenarda durur..portföy den gelen karlar ile 0 maliyet tuprs ı büyütürsün..uzun vade kağıtlarının maliyeti çok önemli..portföy hep uzun vade ye çalışacak..0 maliyet..
tüm birikimini ve gelirini uzun vade kağıda bağlama 35 yaş ve üstü arkadaşlar..siz bunun(tuprs) gelirini 2030 da görmeye başlayacaksınız..o süreye kadar herşeyi hesaplayamazsınız...
Çin'in, ülkemize doğrudan yatırımlarının geleceğini öngörebilmek çok zor. Ülkenin yabancı para girişine ihtiyacı var. O da artık Batı'dan gelmiyor. Mecburiyetten Togg serüvenini bile gözden çıkarılabilir duruma geldiler. Çin'le rekabet edebilmeleri imkansız. Çin ile Batı arasındaki ticaret savaşı çağın en büyük gerilimi olacağı kesin. Ülkemiz bu durumdan yarar mı sağlar, yoksa zarar mı? Bilmek zor. 1950'den beri yavaş yavaş, son 40 yılda hızla Batı'ya bağlamlanmış bir ülkenin, 1923-1950 arası tam bağımsızlık ilkesini öne koyan denge politikasını yürütebilmesi kolay değil artık. S-400 meselesi gibi güdük kalabilir. Ya da Çin ile AB pazarına geçiş basamağı olarak anlaşma sağlanmış olabilir. AB ile de mutabakatları vardır. Çünkü AB; Çin ile ticaretlerini kapatmak istemiyorlar. Daha fazla Çin'e ürün satıyorlar. Özellikle Almanya. ABD baskısından kurtulmak için Gümrük birliği anlaşması olan bir ülkeden Çin'li ürün girişinin önü açılacak olabilir. ABD; son dönemde AB ülkelerini öyle seçeneksiz bıraktı ki, AB ülkeleri bu durumdan akıl almaz zarara uğradılar.
Ülkemiz bu ABD baskısından ne kadar ari olabilir? Şimdiye kadar Suriye politikasında uğradığımız zarara bakarsak daha da dibi boyladık. Her neyse bu konular benim boyumu aşar. Öylesine yorumluyorum.
Eğer ülkemizde seçim olmaya devam edecekse önümüzdeki dönemde bu süreç mutlaka yer değiştirecek gibi görünüyor. O koşullarda Çin yatırımları ne olur yaşar görürüz.
Gelecekte Çin ne kadar ekonomik yaptırımlara direnebilir? Sonuç büyük buhranlara mı neden olur? Yoksa yumuşak bir geçiş dönemi mi olur bilinmez. Otomobil konusunda büyük değişimlerin çağı olacağı kesin. Nasıl evrilecek? Ayakta kalanlar kim olacak? Ömrümüz yeterse görürüz.
Evet portföy yapmanın önemi çok fazla ancak artık dünya öyle bir yere döndü ki portföy yapmak kadar esnek olmak ve geçmişin kemik kalıplarından kurtulmakta çeşitlilik kadar önemli.
Benim gözlemlerime göre çoğu Tüpraş yatırımcısında aynı zamanda Ford Traktör vs de var.
Ben borsada yatırım yapmayı normalde kapısından içeri alınmayacağımız böyle kaliteli şirketlere yatırım yapabilme fırsatını bize tanıdığı için seviyorum.Ama aynı zamanda işlerinde kalıcı/geçici bozulma olan şirketlerle ortaklığımı bana hiç bir uzun baş ağrısı ihtiva eden prosedür olmadankolayca kesebilmemi sağladığı içinde seviyorum!
Ancak hepsinden önce kemik kalıp ve geçmişin ezberleri ile hareket etmeyerek günümüz hızla değişim yaşan dünyasına adapte olabilmemi sağladığı için seviyorum.
Borsada ezber olmaz,kalıp olmaz,at gözlükleri olmaz…şu an yer yüzünde ki insan hariç varolan tüm canlı mahlukat dünyanın varlığından bu güne kadar yaşadığı iklimsel değişim ve dönüşümlere ayak direnmeden adapte olabilme kabiliyetleri gösterebildikleri için bu günlere kadar gelebilmişler ve ırklarının en güçlüsü olmuşlardır.Bunda biz yatırımcılar için çok büyük ibretler vardır.İş bu çakraları açıp konuyu derinlemesine tefekkür edebilmek olsa gerek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cahillik mutluluktur!
roic..yatırılan sermayenin ne kadar verimli kullanıldığının rasyosu..en önemli göstergelerden biri..yani daha basit anlatımla ; yaptığın yatırımların kaçta kaçı bilanço ya yansımaya başladı..ne kadarının karşılığını almaya başladın...her sene bu rasyo artıyorsa fiyatın hiç bir önemi yok..
bazı zamanlarda malımızın bekçiliğini yapmak durumunda kalırız..bu zamanlar gibi...fiyat düşer,düşürürler ,satmaya zorlarlar,psikolojik harbe sokarlar seni..
o zaman hangi kağıtta olduğuna bakacaksın..sen uyurken 3. vardiya çalışıyorsa oturup sabredeceksin..tahtacıya malını vermeyeceksin,bekçilik gömleğini giyeceksin..
Yer İmleri