Sayfa 444/998 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Bizim özgürlük yaklaşımımız sosyal medya platformlarından çok daha yukarıda diyen Uraloğlu, META yetkilileriyle yapılan görüşmelere ilişkin bilgi verdi.

Hem emekliyi de enflasyona ezdirmediler.

TUIK dogru rakkamlar acikliyor.

400 Albay'i res'en emekliye sevkederlerken de bu özgürlük yaklaşımlari etkili olmustur, eminim.

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    - İlk olarak, ölen şahsın nüfustan düşürülmesi için, yetkili makam tarafından düzenlenen ölüm tutanağına ( hükümet tabince veya hastane tutnağı ) , ölen şahsın nüfus cüzdanını ekleyerek ilçe nüfus müdürlüğüne gerekli bildirimin 10 gün içinde yapılması gerekmektedir.

Ölü Olduğu Halde Aile Kütüğünde Sağ Görünenler
    Ölmüş olduğu halde aile kütüklerinde sağ görünenlere ait ölüm tutanakları, ölüm olayını gösterir belge ile başvurulması halinde nüfus müdürlüklerince düzenlenir ve gerekli işlem yapılır. Herhangi bir belge ibraz edilememesi durumunda ölüm beyanının doğruluğu nüfus müdürlüklerince tahkik ettirildikten sonra düzenlenecek ölüm tutanağı, mülkî idare amirinin onayı ile işleme konulur. Ölümü belirten resmî belge olarak; sağlık kuruluşları veya özel hastanelerce düzenlenen kayıtlara dayanılarak kamu kuruluşlarınca verilmiş yazı veya raporlar, trafik kazalarıyla ilgili raporlar, mahkeme kayıtları, mahkeme kararları veya benzeri belgeler kabul edilir.

Bildirim sırasında herhangi bir belge verilemediği takdirde; ölünün hısımlarının ve ölüm olayını bilenlerin kimlikleri ile yerleşim yeri adresleri tespit edilir. Belgeler bir yazı ekinde güvenlik makamlarına mülkî idare amirliği aracılığı ile gönderilerek ilgili kişinin ölümünün araştırılması istenir. Kişinin öldüğünün tespit edilmesi halinde ölüm olayı aile kütüğüne tescil edilir.

https://www.nvi.gov.tr/olum-islemleri
    Bu işin farklı bir versiyonu muhatabını biliyorum.
    Çocukluk arkadaşım , bunun kocası uzun yıllar yurt dışında yöneticilik yaptı. Sonra bu adam bunalıma girmiş herhalde , gitti kendini Boğaz köprüsünden attı. Ölüsü bulunamadı , hala kayıp. Kamera kayıtlarından intihar ettiği kesin. Benim bu çocukluk arkadaşım , tam 10 yıl uğraştı mahkemelerde , sefil oldu , kocasının ölümünü sisteme kabul ettirebilmek için. 10 yıl sonunda mahkeme onayladı da anca öyle kendisi ve çocuklarına ölen kocasından maaş bağlatabilmişti.

Ulastirma bakanı : Birazdan önemli bir gelişme hakkında açıklamada bulunacağım.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Rating toplanıyor.
    İnstagramı açacaklar anlaşılan.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ulastirma bakanı : Birazdan önemli bir gelişme hakkında açıklamada bulunacağım.
    İnstagram’in açılması için bakan canlı yayında açıklama yapıyor .. Cidden enteresan ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Bakan açıklama yaparken defalarca kez yayın dondu ..

Bakanın açıklaması : https://x.com/a_uraloglu/status/1822...377093413?s=46

Açıklamanın sonu kesildi, instagram’in açılıp açılmadığı bakanın açıklaması kesildiği için anlaşılamadı ..

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku

Bakan açıklama yaparken defalarca kez yayın dondu ..

Bakanın açıklaması : https://x.com/a_uraloglu/status/1822...377093413?s=46

Açıklamanın sonu kesildi, instagram’in açılıp açılmadığı bakanın açıklaması kesildiği için anlaşılamadı ..
    Görüşmeler devam ediyormuş.
    Henüz açılan bir şey yok.
    Canı sıkılmış açıklama yapayım demiş.
    [emoji23]

Sayfa 444/998 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz