Sayfa 106/452 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
Arama sonucu : 3614 madde; 841 - 848 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Ulastirma bakanı : Birazdan önemli bir gelişme hakkında açıklamada bulunacağım.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Bakan açıklama yaparken defalarca kez yayın dondu ..

Bakanın açıklaması : https://x.com/a_uraloglu/status/1822...377093413?s=46

Açıklamanın sonu kesildi, instagram’in açılıp açılmadığı bakanın açıklaması kesildiği için anlaşılamadı ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Aciklamayi yapan bu işin başındaki kişi ama konuşması defalarca kez interneti sebebiyle dondu , yetmedi konuşması kesildi, konuşmanın sonunda açıldı mı açılmadı mı anlaşılamadı.. Bir de bakan neden böyle bir olay için canli yayında açıklama yapar ki ? Açıklama metninin altındaki yorumlara bir bakın, ulaştırma bakanının interneti dondu ..

Instagram’ın Türkiye ile yaptığı anlaşmanın şartları:

• İçerik Denetimi: Türkiye Cumhuriyeti yasaları çerçevesinde, katalog suçlar arasında yer alan içeriklerin ve paylaşımların derhal kaldırılması sağlanacaktır.

• Hukuka Uygunluk: Instagram, Türkiye’nin hukuk sistemine uygun hareket edecek ve yasa ihlalleri durumunda hızlı ve etkili müdahalelerde bulunacaktır.

• Hesap Güvencesi: Hiçbir hesap, uyarı yapılmadan kapatılmayacak; Türk kullanıcıların hesapları ve hakları güvence altına alınacaktır.

• Hesap Erişimi: Uyarı yapılmadan kapatılan hesaplar, tekrar erişime açılacaktır.

• Terör Propagandası: PKK, PYD, FETÖ gibi terör örgütlerinin propagandalarının Instagram üzerinde yapılması engellenecektir.

• İçerik Kaldırma: Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı olan gönderiler, Instagram platformunda yer almayacaktır.

• Yetkililerle İşbirliği: Yasal sorunlar yaşandığında, Instagram, yetkililerle en hızlı şekilde iletişime geçerek işbirliği içinde hareket edecektir.

Instagram’a uygulanan erişim engeli kaldırıldı

6. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,800
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Instagram’a uygulanan erişim engeli kaldırıldı

,adamlar iyi uyutuyor,yani ekonomik bunalımı hasır altı edip gündemden düşürmek istiyorlarki biraz daha zaman kazanalım ömrümüzden diye,ülkenin % 90 kesimi bununlan ilgilenmiyor,ilglendiği cebine girdiği para,geçim derdi,sadece bu mecrada para kazananlar olsa bile devede kulak sayılır,guya bedevi toplumun ezilmişliğini savunuyor gözüküyorlar+terör olaylar ve müdahale olaylarıda bunun içinde ne olduğunu bilinmiyor,devamlı tvlerde gösteriliyor ve bunlarıda tınlamıyor halk,köpek katliamıda vsde öyle,sadece gündemi değiştirmek amaç,zamanında ırak olayını,çuval geçirme,pkk,fetö vs severliğini,gördü bu millet,13 milyon bedevi vs mülteci var ülkede,bunların %90 kısımı geldikleri ülkelerde asalak durumundaydı biz bu asalakları bakıyoruz vs...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,800
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Aciklamayi yapan bu işin başındaki kişi ama konuşması defalarca kez interneti sebebiyle dondu , yetmedi konuşması kesildi, konuşmanın sonunda açıldı mı açılmadı mı anlaşılamadı.. Bir de bakan neden böyle bir olay için canli yayında açıklama yapar ki ? Açıklama metninin altındaki yorumlara bir bakın, ulaştırma bakanının interneti dondu ..
    Fahrettin Altunaya sormak lazım,adam tam yetkili,yani adam tilki gibi,bakalım ne zaman radara yakalanacak !!!

Sayfa 106/452 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •