Sayfa 609/981 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Apka yukarda japonya üzerinden yorum yapmış şimdi 2 ay önce çıkan 2.250 milyar dolarlık yabancı pıst 100 de olsaydı bu DÜŞÜŞ olurmuyduolmazdı.Bizim düşmemizin nedeni jeopolitik ve kendi ekonomik sıkıntımızın şirketlerin bilançolarına verdiği zarar dün gelen işsizlik verisi devamında artması bekleniyor özellikle kışın buda şimşeğin yukarısı tarafından sıkıştırılacağı vs dedikoduları , kalan not indirim hikayesinin daha zor olacağı vs vs zaten piyasan sığ 3.44 leri görmüş %40 dolar bazlı pirim yapmış bir borsadayız.Yönetenler ne kadarda OYUN yeri değil desede kendi sistemleri ile lunapark oldu pist 100
    Gelelim ABD resesyon hikayesine ben buna izin verileceğini düşünmüyorum japonlarıda kankası ABD idare edecekdir.global bir sıkıntı olacaksa seçimler bitirilip 2025 1. çeyreğinden sonra bekliyorum
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Geçen hafta NIKKEI ile carry tradeden dolayı likidite problemi yaşandı...1 MİL. DOLARLIK SORU ŞU?

A-Eğer oluşan fırtına gecici bir yaz sağanağı ise sıkıntı yok..Buralar orta vadeli alış yeridir.3 yıldır çalışan sistem çalışır...AL-BEKLE...

B-Oluşan fırtına bir kasırganın öncü emaresi ise işte o zaman daha düşü yeni başlıyor.son 3-4 yılda borsaya girenleri takmayın.Onlar bu günleri görmediler.

B şıkkı olursa ve bu küresel bir krize dönerse(2008) bıst100 ün 7200 olması gayet doğaldır..isteyen 2008 e baksın..

Bu sıralar en son dikkate alacağınız son 3-4 yılda borsaya giren üstatlardır..2020 den önce en az 4-5 yıl geçmişi olan kimseyi dikkate almayın.
    NIKKEI izleyelim...OLası BASRA KÖRFEZİ gerilimi petrolu artırırsa...JAPONYA FAİZ ARTIRIR..ve bu da 20 tr. dolarlık cary tradeyi zora sokar...

DAHA ÖNCE TİMSAH GÖRMEMİŞ ANTİLOPLAR KENARDA BEKLESİN..LÜTFENNNNNNNNN

Öyle bir kitle var ki sadece yükselen piyasa gördü, trendler ve aratrendler arası geçişteki düşüşleri, ana düşüş trendi sanıyorlar, işlerin ne derece kötüleşebileceğini bilmiyorlar, ayrıca yapılan sistemlerin çoğu bu dönem baz alınarak yapıldı,

O yüzden sistemli gidenler için tavsiyem, ne yapıp edin, yatayı, düşüş trendini ve yükselen trendi iyi ayırt eden bir sistem yapın, trendlerin ara trend mi ana trend mi olduğunu da iyi anlayabilmesi lazım, yani akıllı bir sistem gerekiyor.

Evet bu zor ve çok çalışma istiyor ama güçlü bir düşüş trendindeyken long açan bir sistem sizi batırır, aynı şekilde güçlü bir yükseliş trendinde short açan sistemde size iyi şeyler yaşatmayacaktır. Optimizasyonların sihrine kapılmayın.

Pala sondajın sonuna geldi sayılır. Son bir kere daldır da batan batmayan belli olsun.
    audentes Fortuna iuvat

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Grup hisselerinin hepsi sıkıntılı
    Düşüş oranları:
    #TOASO %33
    #TTRAK %32
    #AYGAZ %32
    #KCHOL %31,5
    #FROTO %31
    #YKBNK %30
    #ARCLK %22
    #TUPRS %21

yukardan bu grup şirketlerinde böyle düşüşler oldu bunlara baksalar borsanın aşağı neden geldiğini anlarlar.
    dün akşam paylaştım bizim hikayemiz kendi içinde sıkıntılı .
    şimşeğin koltuğa oturmasıyla gidildi finansçılarla konuşuldu güvence verildi sordular hikayeniz ne ekonomik ortodoks politikalar bunu uygulayacakmısınız evet dedi şimşek şimdi bu programda ne olur faiz artırımı,not artırımı,cds aşağı gelmesi yabancıya bu sunuldu 1 bölümde ykbnk satış hikayesi ile dizi çektiler 3.44 tepe dolar bazlı .şimdi bize kendi gerçeklerinizle hareket edin diyor piyasa oda bilançolarda saklı şirketlerin benim gördüğüm bu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Kime ne anlatıyorum yahu..Ben bile zirvede bir dağıtım var diyerek 3.20 dolardan herşeyi mayısta sattım.(buradaki her mudavim bunu biliyor)

Global çete 3-5 aylık öngörüde bulunur ve onun hazırlığını yapar.ŞİMDİ 8 TEMMUZ VE 12 TEMMUZDA gönderdiğim mesajları vereceğim...FORUMDA HALA DURUYOR..KIVIRMA YOK...SON KEZ YORUM YAPMIŞTIM..

sonra sileceğim..çünkü zamanı gelince onları tekrar göreceğiz..

6. İran spor çıkmış akşam 02.00 diye msj atıyor dötünün dibinde biz top sahasına atıcak diye bekliyoruz çıkar türbüne atarsa bu kafa ile kim alım yapsın pıst 100 de piyasa bu belirsizlikten dolayı ABD kaynakları çarşamba veya perşembe diyor saldırı konusunda hatta Ankara ABD büyük elçisi dün bu konuda yorumlaması vardı.

7. Bi tüyoda ben vereyim, asla endekis şort açmayın, hisse şort daha mantıklı çünkü
    Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Forum beni yoruyor..BENCE HERKES HAKLIDIR..tartışmaya gerek yok..herkes aynı düşünürse piyasa olmaz....

kolay gelsin.

Sayfa 609/981 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •