Sayfa 637/905 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 5,089 - 5,096 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    cuma gününe kadar 65i kırsak iyi olur
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    bu işlerden az bucuk anlarım ama tahminim 12-16 aydan evvel tamamen full şekilde viçnler de dahil anca biter isterlerse tabi ...
    Normal, nerdeyse 100 metrelik yeni bir liman kuracaklar, tam kapasite zaman alacak, bitince de yeni bir değerleme yaparlar herhalde. Gencolar uzun zamandır bu iş için çok çabaladılar, bir çok kez engeller çıktı ve en sonunda istediklerini elde ettiler, büyük kazanım onlar için.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Normal, nerdeyse 100 metrelik yeni bir liman kuracaklar, tam kapasite zaman alacak, bitince de yeni bir değerleme yaparlar herhalde. Gencolar uzun zamandır bu iş için çok çabaladılar, bir çok kez engeller çıktı ve en sonunda istediklerini elde ettiler, büyük kazanım onlar için.
    2 tane liman ucu var, her ikisi de 100 er metre uzatılır herhalde.

Mevcut liman iskeleleri çalışmaya devam eder.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

4.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku

Planlamasını yapmışlardır mutlaka, trafik yoğun çünkü.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku

iki iskele uzatılacak dostum...yeni vinçler ile birlikte kapasite çok artacak..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Chery de bence bu bölgede konuçlanır. Samsun bana çok zor geliyor. Tabiki bunu bilemeyiz görmediğimiz farklı durumlar da olabilir. Geçen gün bir arkadaşın attığı online liman trafiği vardı.Yani şöyle bir geniş bakıldığında Avrupa ya yakın çıkış kapısının nekadar yoğun olduğunu görüyoruz özellikle bizim bölge karınca gibi dolayısıyla Karadeniz tarafı bana göre zor zaman ve mesafe ayrıca geçiş güzergahı çok önemli

7. bu haberde 500 milyon dolarlık pay alınabilir deniliyor....yani tamamı 500 milyon dolardır denilmiyor...bence o miktar ile ancak alsancak limanının %30-35 ini alabilirler....dolar da yıllar geçtikçe değer kayıp ediyor arkadaşlar...50 yıl önceki doların değeri ile bu günkü değeri aynı değildir...o yüzden de 16 yıl önceki liman değeri ile bu günkü aynı olamaz....yapılan yatırımlar da var..artan iş hacimleri de var...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 637/905 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •