cuma gününe kadar 65i kırsak iyi olur
cuma gününe kadar 65i kırsak iyi olur
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Normal, nerdeyse 100 metrelik yeni bir liman kuracaklar, tam kapasite zaman alacak, bitince de yeni bir değerleme yaparlar herhalde. Gencolar uzun zamandır bu iş için çok çabaladılar, bir çok kez engeller çıktı ve en sonunda istediklerini elde ettiler, büyük kazanım onlar için.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Chery de bence bu bölgede konuçlanır. Samsun bana çok zor geliyor. Tabiki bunu bilemeyiz görmediğimiz farklı durumlar da olabilir. Geçen gün bir arkadaşın attığı online liman trafiği vardı.Yani şöyle bir geniş bakıldığında Avrupa ya yakın çıkış kapısının nekadar yoğun olduğunu görüyoruz özellikle bizim bölge karınca gibi dolayısıyla Karadeniz tarafı bana göre zor zaman ve mesafe ayrıca geçiş güzergahı çok önemli
bu haberde 500 milyon dolarlık pay alınabilir deniliyor....yani tamamı 500 milyon dolardır denilmiyor...bence o miktar ile ancak alsancak limanının %30-35 ini alabilirler....dolar da yıllar geçtikçe değer kayıp ediyor arkadaşlar...50 yıl önceki doların değeri ile bu günkü değeri aynı değildir...o yüzden de 16 yıl önceki liman değeri ile bu günkü aynı olamaz....yapılan yatırımlar da var..artan iş hacimleri de var...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri