Sayfa 617/981 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Benim kuponlar genelde yatar ama heyecanı adrenalini beni gençleştiriyo
    Ne korkucam abi şurda biraz eğlence çıksın dediydim.
    kızdın mı korktun mu dedim diye yarışıyormusun yarışıyorsan çek silahını ateş et her beklediğin dakika gez göz arpacığı kaçırırsıntamam mı yarışıyormusun
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. Tahtan devre kesince görürsün korkuyu
    Hamdım Piştim Yandım

kafferengi üstünde 1000 pivan % 5 İKİLİ TEPE hedefin duruyor (o hakkın saklı şimdilik )

peki bu nolacak ?

bu nasıl dönecek ?

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tahtan devre kesince görürsün korkuyu
    sen endeksi nereye kadar geleceğini öngörüyorsun tahtalarda 31+31 düşündüğüne göre
    FORMASYON AVCISI 53

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sen endeksi nereye kadar geleceğini öngörüyorsun tahtalarda 31+31 düşündüğüne göre
    Herif endekis mühendisi olduğu için, endekis düşmeden sırayla hisselerin içinden geçer diye düşünüyorum
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif endekis mühendisi olduğu için, endekis düşmeden sırayla hisselerin içinden geçer diye düşünüyorum
    pıst 100 net yaz ver bantını sonra ben verecem bantı mı
    FORMASYON AVCISI 53

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    KIZILDAĞ
    @Sezgindemirel7
    ·
    1 sa
    Borsanın ülke gerçekleri ile bağlantısı koptu. Enflasyon ile yükselecek düşüncesini ters yönde kullanarak tek bir kişi kazanç sağlıyor, oda enverin iplerinin bulunduğu yer. Kemal kılıçtaroğlu bunu zamanında söyledi. Kredisiz şekilde beklemekten başka çare yok.
    burak
    @mbdmr_
    Sezgin bey dediğiniz gibi Kılıçdaroğlu KY'yi soyacaklar dedi. Hakikaten de soyuyorlar. Spk'da, bist'de çok kirli bir yapı olduğu o kadar açık ki... borsada manuplasyon, spekülasyon olur ama bu çok farklı bir şey. Benim korkum açıkçası bugün buna yeltenenler, bu soygunu yapanlar yarın bu şirketlere konkordato da alırlar. O zaman soygun zirveye çıkmış olur. Bu adamlar ant içmişler, insanlarin ekonomisini, psikolojisini bitirmeye.

millet acı tecrübelerle yeni görmeye başladı.
    bugun böyle yazılar anlamaya çalışmalar çok , insanlar artık sorgulamaya başlamış .
    Doğru hatırlıyorsam sevgili KIZILDAĞ da zamanında bunları çok savunmuştu. Reisi ve adamlarını çok severdi. Yanlışsam düzeltsin okuyordur buraları
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Doğru hatırlıyorsam sevgili KIZILDAĞ da zamanında bunları çok savunmuştu. Reisi ve adamlarını çok severdi. Yanlışsam düzeltsin okuyordur buraları
    onun takıldığı eregl eski eregl değil dibine kadar badem casuslarla dolu enver çevik bulss dan son hareketleri ona yüklüyor birileri , bir çok sinema dönüyor başkan ama yazamıyoruz , kahramanda dün bofa atışları için altına giriyoruz diye yazıp duruyor sonra içimizden geçtiler yazıyor ismi bofa ama arkasındaki bahattin
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 617/981 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •