Originally Posted by *Bozkurt Ben çok karamsar değilim mavsar abi, herşey çok güzel olucak senin tuzun kuru Hergün para katlıyosun burda senin için herşey zaten güzel
gerçekler böyledir.. adamı hayattan offline yapar. buz gibi...
Originally Posted by EMLAK yavaş ver beyaa.. long neyim vardır. Benim gördüğüm Bi çuval kadar var
Originally Posted by bahriyeli senin tuzun kuru Hergün para katlıyosun burda senin için herşey zaten güzel Herifin gözlerinin içine bakıyorum oda bana bakıyor Napim Allah vergisi, boyuna katlıyoruz
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by bahriyeli Benim gördüğüm Bi çuval kadar var bu seviyeleri dip yapmaya çalışıyor.. ama her defasında yüksek açıp akşama kadar malı yediriyor 8 gündür aynı pilav. x100 9750 ye kadar olan bölgelerde long denemesi yapılabilir bence. aşşağısı stop.
Abd verisi piyasa için olumludur Faiz indirimleri bekliyorum
Originally Posted by EMLAK gerçekler böyledir.. adamı hayattan offline yapar. buz gibi... pis ateiz hem bira içip hem forumda yazmak ne kadar künah, hem de buz gibi..?
Originally Posted by mavsar Kazandığımızı eğitimlerine harcadık zaten. Sağolsun onlarda bizi üzmedi. Bir tanesi bu sene üniversite sınavına girdi ilk 1000 lerde bir derece yaptı. Gayret bizden, nasip Allah'tan çok iyi sonuç tebrikler.
Forum Rules
Yer İmleri