Sayfa 690/981 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: Viop LVIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Meselenin köpek olduğundan çok değilim
    Ben de 2 tane var evlat gibiler

Çocukluğumda hatırlıyorum Belediye elemanları tüfekle köpek itlafı yaparlardı ,tüyler diken diken izlerdik

Bence sahiplendirilsin 90 milyonluk ülkeyiz madem 4 milyon köpek var
    4 milyon köpeğide nasıl saydılarsa insan sayımız o kadarda net değilken

Tamam yanlış bir politika izlenmiş belki 50 yıldır ,hala da devam ediyor
    Velevki barınaklar yeterli hale geldi ne olacak ? Barınakları çözüm derseniz ben ancak gülerim ,barınakları bir görseniz … sorsan hayvanlara dili olsa hiç çekinmeden ötanazi isterler

İş zıvanadan çıktı maksadını çok çok aştı artık

2. Cocuklugumuzdaki tüfekle vurmayı ben de hatırlıyorum. Çocuk aklımızla çok üzülür köpekleri kacirirdik ama o zamanlar kuduzda yaygındı. İstanbul da bile vardı bizim mahallede çıkmıştı. Şimdi dusununce insaflı görüyorum popülasyonu azaltma adına biraz ustrupluydu ve bu zamanki olanaklar yoktu. Ayrıca ucbes vurur giderlerdi. Şimdi her mahallede neden bu kadar oldu sebeplerini araştırıp çözüm üretseler gam yemem. Hemen öldürelim... Önce veri sonra çözüm... Goygoy sonra gelir. Bir de köpekler mezhepsel mi komple dinsel mi bilmiyorum pek makbul görmez. Mesela kedi gibi değil. Sanırım o yüzden kolayca ölsün deniliyor. Aslında bunu hunharca bagiranlara eğer yapılacaksa sen öldür diyeceksin. Hani ölmesini istemiyorsan eve al bak diyenler oluyor ya aynısını.. itlaflari bu çok bagiranlar yapsın bakalım ne diyecekler.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Astor Enerji hisselerinde yatırımcı isyanı

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Ya Rasyoneliteneden uzak saf bir romantizim
    Ya ideoloji
    Ya da tam bir yav.şaklık var
    konuyla ilgili

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Cocuklugumuzdaki tüfekle vurmayı ben de hatırlıyorum. Çocuk aklımızla çok üzülür köpekleri kacirirdik ama o zamanlar kuduzda yaygındı. İstanbul da bile vardı bizim mahallede çıkmıştı. Şimdi dusununce insaflı görüyorum popülasyonu azaltma adına biraz ustrupluydu ve bu zamanki olanaklar yoktu. Ayrıca ucbes vurur giderlerdi. Şimdi her mahallede neden bu kadar oldu sebeplerini araştırıp çözüm üretseler gam yemem. Hemen öldürelim... Önce veri sonra çözüm... Goygoy sonra gelir. Bir de köpekler mezhepsel mi komple dinsel mi bilmiyorum pek makbul görmez. Mesela kedi gibi değil. Sanırım o yüzden kolayca ölsün deniliyor. Aslında bunu hunharca bagiranlara eğer yapılacaksa sen öldür diyeceksin. Hani ölmesini istemiyorsan eve al bak diyenler oluyor ya aynısını.. itlaflari bu çok bagiranlar yapsın bakalım ne diyecekler.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Zamanında 16 tane kuduz aşısı oldum hemde göbekten 9 yaşında idim bu benim ne köpek sevgimi nede köpeğe yanaşmamı engellemedi. Bu yasa içinde sadece para sevgisi olan hırsız çetelerinin gündem değiştirme gündemi unutturma dikkkati başka yöne çekme yasasıdır.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Köpekleri ÇİNE İTHAL etsek olmaz mı?

Ciddiyim.

Bizim açımızdan kuzu ne ise onlar açısından köpek odur..

4 köpeğe ,2 kuzu alsak olur.
    Çine ithal edeceğimize çinden ihraç etsek
    bir halt olacağı yok.

Bu köpek devasa bi bebek spkak köpeği sahildekiler boynuna bi tasma takmışlar besliyorlar gelir yanına yatar başını ve sırtını kaşıtır bıraktın mı kafasıyla sana vurur yüzüne bakar devam etmeni ister. Bıktırana kadar kendini kaşıtır sevdirir. Sahilde küçücük bebeklerin yanına yatar onların tepesine çıkmasını kendisini darlatana kadar sevmelerini sesini çıkarmadan bekler. Şimdi bunu alıp barınağa götürüp zehirlemek boynunu kesmek insanı öldürmekten cinayetten ne farkı var Allahtan Ayvalık brlrdiyesinin o taraklarda hiç bezi olmadı.
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Nerden izleyebilirim.Ben de Netflix vs yok.Hatta ben biliyon TV bile yok

(link verirsen sevinirim)
    Hocam altyazılı izlemekle ilgili bir sorununuz yoksa, stremio öneririm.
    Android, Windows, MacOS tabanlı her türlü cihazda çalışır.
    Netflix, Amazon Prime, Disney+, Hulu, Paramount, HBO... Tüm platformlarda yayınlanan dizi ve filmleri izleyebilirsiniz.
    Özellikle yakın tarihli olanları. Eski olanları bulmak(özellikle kült vb. değilse) bazen zor olabilir.

Şu adresten indirilebilir:
    https://www.stremio.com/

Teknoloji ile aranız pek iyi değil bildiğim kadarı ile. Çözemezseniz mesaj atın, uzaktan bağlantı ile kuralım.

Sayfa 690/981 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •