Sayfa 833/895 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883 ... SonSon
Arama sonucu : 7155 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Alenen millete çakıyor patron
    2 yıl önce demiştim ilk paket olacak hisse adayım sasa
    Birkaç yıla kottan çıkarırlarsa şaşırmam
    Vergi borcu silinen surekli ihale kazanan akp ye yakin şirketlerden uzak durun

yazdigin yazi tamamen ikilem olusturan bi yazi ,

anladik hukumet karsiti birisin , ama bunu baz alarak insanlari yaptigi yatirima camur atman dogru degil cunku insanlar bu yatirimi gazoz kapagi ile yapmiyolar , disinden tirmagindan ayirdigi cocuklarinin rizkini yatirarak yapiyolar , Allah inancini var ise , tek bir kisiye dahi zarar gelse 1 lira dahi sirf yaptigini yorulmadan ahirette hesabini asla ama asla odeyemezsin , ileride karsiligini odeyemeyecegin kulfetin altina girmemek lazim , haaa birininde ahi tutar senin coluk cocugundan cikar yada senin yaptigini yatirimdan cikar acisi oda ayri bi konu ,

hem diyosun hukumete yakin sirket hemde diyosun bikac yila kottan cikarirlar ,

Pekin bundaki mantik nerede ? hukumete yakin sirketin kottan cikaracak guc nedir kimdir bana acikla, eger yakinsa kimsenin buna gucu yetmez , yok kottan cikarilabilecek konumda ise zaten hukumete yakin degildir !!

hukumetin icraatlerini begenmeyebiirsin buna saygi duyarim ama kizginligini yada kinini baska mecralarda akit , insanlarin yaptigi yatirimlara karistirma bu kinini ...

2.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    yazdigin yazi tamamen ikilem olusturan bi yazi ,

anladik hukumet karsiti birisin , ama bunu baz alarak insanlari yaptigi yatirima camur atman dogru degil cunku insanlar bu yatirimi gazoz kapagi ile yapmiyolar , disinden tirmagindan ayirdigi cocuklarinin rizkini yatirarak yapiyolar , Allah inancini var ise , tek bir kisiye dahi zarar gelse 1 lira dahi sirf yaptigini yorulmadan ahirette hesabini asla ama asla odeyemezsin , ileride karsiligini odeyemeyecegin kulfetin altina girmemek lazim , haaa birininde ahi tutar senin coluk cocugundan cikar yada senin yaptigini yatirimdan cikar acisi oda ayri bi konu ,

hem diyosun hukumete yakin sirket hemde diyosun bikac yila kottan cikarirlar ,

Pekin bundaki mantik nerede ? hukumete yakin sirketin kottan cikaracak guc nedir kimdir bana acikla, eger yakinsa kimsenin buna gucu yetmez , yok kottan cikarilabilecek konumda ise zaten hukumete yakin degildir !!

hukumetin icraatlerini begenmeyebiirsin buna saygi duyarim ama kizginligini yada kinini baska mecralarda akit , insanlarin yaptigi yatirimlara karistirma bu kinini ...
    Tum turkiyeye dağıtıyor malı kedi kuş bile sasa sahibi
    Bunun amacı ne olabilir sence ?
    Bir plan dahilinde yapılıyor bu
    Kottan cikarilsa şaşırmam diyorum çıkarılacak illa ki demiyorum
    Tepkinizi gerçekleri yazana değil sasa patronunun kirli işlerine izin verenlere göstermeniz lazım

Az bir zaman ile sana Kasım 2022 de sasa yazılarımı bulabilirim
    Tedirgin olursun
    En iyisi bulmayim

3.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    yıllık üretimi 1.750.000 ton olarak tahmin edilen PTA yatırımında sanırım sona yaklaşılıyor. 2024 ün ikinci yarısı diye zikretmişlerdi. İnşallah şirketin bu taahhüdü doğrudur. Bu tesislerin devreye girmesini görmek ve şirketin mali tablolarına yansımalarını izlemek lazım. Uzun vadede şirket hakkındaki olumlu düşüncemi halen devam ettiriyorum. 2 senedir hakikaten reel bazda biz borsa yatırımcılarına zarar ettirdi. Yatırımların devreye girmesiyle birlikte inşallah yukarı ivme kazanır.

su anda sasa holding in bunyesinde bulunan tum fabrika ve sirketlerin yapmis oldugu ciroyu acilacak olan pta fabrikasi tek basina yapacak !!

ve ham madde urettigi icin sasanin yapacagi satislarin karlilik oranini bi okadar yukseltecek bi tesis !!

acilisi icin 9000 isci araliksiz calisiyor !! 2024 ikinci yarisi dediler , bu ikinci yarinin ilk birinci ayi haziran demek degil, aralikda isin icinde bu surenin , hazirandan araliga Kadar bi sureyi tarif ettiler , bi yerde okumustum , kurulan yeni tesislerin uzerinde bayraklar asilmis durumda gecerken gordum demisti birisi , uzerine bayraklar asilan tesisin bi ust kati daha yoktur olamaz , ancak ic kismi tamamlanma asamasindadir diye dusunurum ,

kismetse bu pta hayirlisiyla bi acilsin , burada milleti ayar etmek icin ugrasan manupile etmeye calisan millete illa sattirmak icin bi yerlerini yirtanlar gelecek yil sonunda bilancolar geldiginde hisse bunu guzel bi sekilde fiyatladiginda bu mahallelere bi daha ugrayamaz diyecegim ama bazi kisilik bozuklugu olanlarda utanma sikilma terbiye ahlak gibi degerler olmadigi icin yine gelir yine bi taraflariyla konusurlar bu kesin ,

herkes yaptigi is ile anilir , iyiler iyi olarak kotulerde kotu olarak ..

bu Kadar kotuledikten sonra hele bi girsinler hisseye gunu geldiginde, tek 1 lot dahi alim goreyim bak analarindan emdikleri sut burunlarindan getirmezsem ...

4. Tüm hisse taşıyanlar için diğer hisseler içinde geçerli
    Çok ciddi tehlikeler oluştu uzun zamandır
    Bofa adı altında akp nin borsa çetesi hem emeklilik fonlarından hem sizin taşıdığınız hisselerden kendine hergun milyonlarca lot virman yapıp ertesi gün hunharca aciga basıyor
    Endeks 9800 de hisselerin hemen hepsi 1 yıl öncesinin aşağısında sasa sanırım 2.5 yıl gerisinde
    Yatırımcılar farkında olup bofa denen akp soygun çetesine ciddi girişimde bulunmazsa hisselerden hicbirsey kazanamayacak akp bu ülkenin başında oldukca
    Endeks 8000 de 270 olan thy endeks 10200 de 268 idi geçenlerde
    Thy taşıyan adamın 1 yıllık maliyeti %50 yukarıda
    Bankalar ve bim hariç tüm hisselerde bu durum var
    Ki thy iyi bir örnek
    %50 aşağısında olan yüzlerce senet var
    Malum kurum ambarı yani portfoyunuzu tirtikliyor

5. Bofa denen abd görünümlü akp kurumu son 108 günün tek tek sayıyorum 105 in de 2 milyar üzeri ort her gün mal satti
    Bunun öncesi 2024 başından beri not artışları günü hariç hemen hergun satıyordu
    Iste hisseler bul yüzden hep geriye gidiyor
    Bu kurum mal almıyor yabancı da bu denli mal yok
    Yabancı takası zaten Bu satışı destekleyecek düşüş yapmadı zaten ellerinde yok
    Kim bu hisseleri hergun 2 milyar basan akpofa sizce

6.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Tüm hisse taşıyanlar için diğer hisseler içinde geçerli
    Çok ciddi tehlikeler oluştu uzun zamandır
    Bofa adı altında akp nin borsa çetesi hem emeklilik fonlarından hem sizin taşıdığınız hisselerden kendine hergun milyonlarca lot virman yapıp ertesi gün hunharca aciga basıyor
    Endeks 9800 de hisselerin hemen hepsi 1 yıl öncesinin aşağısında sasa sanırım 2.5 yıl gerisinde
    Yatırımcılar farkında olup bofa denen akp soygun çetesine ciddi girişimde bulunmazsa hisselerden hicbirsey kazanamayacak akp bu ülkenin başında oldukca
    Endeks 8000 de 270 olan thy endeks 10200 de 268 idi geçenlerde
    Thy taşıyan adamın 1 yıllık maliyeti %50 yukarıda
    Bankalar ve bim hariç tüm hisselerde bu durum var
    Ki thy iyi bir örnek
    %50 aşağısında olan yüzlerce senet var
    Malum kurum ambarı yani portfoyunuzu tirtikliyor

tamam iste layigini bulacaksin !! Burasi yatirimcilarin hisseyle ilgili dusunce lerini yazdiklari bi forum , burasi siyasi kininizi akitmak icin bi yer degil ,

simdi yukaridaki yorumunu ve diger akp BofA cetesi diye yazdigin ekrani goruntulerini aldim , cimerden adalet bakanligina devletin cete oldugunu milleti soydugunu belirten yazilarindan dolayi senin hakkinda suc duyurusunda bulunacagim , senin hakkinda devlet gelir seninle ugrasmaya gerekli yok , 2-3 ay sonra kapida posta ile mahkeme celbi geldiginde devlete iftira atmak nedir ogrenirsin iceriside yatarken , her iki yorumununda ekran ciktisini aldim , gecmis Olsun

7.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    tamam iste layigini bulacaksin !! Burasi yatirimcilarin hisseyle ilgili dusunce lerini yazdiklari bi forum , burasi siyasi kininizi akitmak icin bi yer degil ,

simdi yukaridaki yorumunu ve diger akp BofA cetesi diye yazdigin ekrani goruntulerini aldim , cimerden adalet bakanligina devletin cete oldugunu milleti soydugunu belirten yazilarindan dolayi senin hakkinda suc duyurusunda bulunacagim , senin hakkinda devlet gelir seninle ugrasmaya gerekli yok , 2-3 ay sonra kapida posta ile mahkeme celbi geldiginde devlete iftira atmak nedir ogrenirsin iceriside yatarken , her iki yorumununda ekran ciktisini aldim , gecmis Olsun
    Bofa hakkında binlerce şikayet gidiyor aynı yere
    Arti sasa endeksin 3bin seviyesinde gerçekler acıtır;)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,667
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    %23,54 açıklık 10 milyarda dolaşımda hisseniz var...

Türk borsasının en yüksek lotlu en çok dolaşımda olan hissesi...

bölünmeninde böyle kötü etkileri var...

2000 yılından beri bölünmeyenler de var
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 833/895 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •