Sayfa 832/907 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882 ... SonSon
Arama sonucu : 7251 madde; 6,649 - 6,656 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Bu sayfada yazılan gerçekçi basit temel yorumlara kesinlikle katılıyorum. Bir kere py si çok şeytan. Bu işi iyi biliyor.
    Ben daha çok teknik açıdan bakıyorum olaya. İki kırmızı trend arasına sıkıştı ekim ortasına kadar netleşebilir. Kırmızıyı kırarsa aşağı yine sl olurum. Yukarı kırarsa ov beklentiye girerim. Yukarıda da yazdığım gibi şimdilik trade amaçlı buradayım.
    Volatilite nedeniyle bana cazip geliyor sasa. Bir de hiç kale almasam da takasta city son gün bir artışta. Umutlanmak amaçlı söylemiyorum. Bilmediğim temel yönden kötü bir haber yoksa bofanın satış tarzının sonuçlarını tahmin edebiliyorum kendimce. İnş bu maceradan karla çıkarım tabii tüm hissede olanlar da....
    Yazıp çizdiklerim
    yatırım tavsiyesi olmayıp
    faldan öteye gidemez
    Kırmızı trend desteğinden sekti. Burada bir taban oluşturmalı ki faiz indirimi gibi haberlerde veya temel yönden iyi haberler ile yukarı hamle yapabilsin. halen bu tipte bir haber beklemiyorum yanlış anlaşılmasın.
    Yazıp çizdiklerim
    yatırım tavsiyesi olmayıp
    faldan öteye gidemez
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

2. %23,54 açıklık 10 milyarda dolaşımda hisseniz var...

Türk borsasının en yüksek lotlu en çok dolaşımda olan hissesi...

bölünmeninde böyle kötü etkileri var...

Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Bir hissenin yüksek lotlu olmasını rahatsız edici bir durum olarak görmüyorum.
    Bölünmeden sonra hissedeki KY da aynı şekilde 8 kat artmış olamaz.Bunun olabilmesi de mevcut hissedarların bölünmeden sonra eline geçen +7 lerin hepsini satmış olması ve yeni yatırımcıların bu satışları alması gerekir.Yabi BOFA dan fırsat bulabilirse😁

Asla YTD

4. bu hissenin temel tarafını düşünmeden sadece çizgilerle bakarsak...

6 liranın üstünde al sinyali üretir...

altında ise bekle konumundadır...

yani bana göre 6 liranın üstü ucuzdur 6 liranın altından...

çünkü nereye düşer bilinmez...

Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Alenen millete çakıyor patron
    2 yıl önce demiştim ilk paket olacak hisse adayım sasa
    Birkaç yıla kottan çıkarırlarsa şaşırmam
    Vergi borcu silinen surekli ihale kazanan akp ye yakin şirketlerden uzak durun

6.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Alenen millete çakıyor patron
    2 yıl önce demiştim ilk paket olacak hisse adayım sasa
    Birkaç yıla kottan çıkarırlarsa şaşırmam
    Vergi borcu silinen surekli ihale kazanan akp ye yakin şirketlerden uzak durun
    Sn,D83 varsayımınıza göre Sasa'ya gelene kadar ne şirketler var😉

Asla YTD değildir.

7. yıllık üretimi 1.750.000 ton olarak tahmin edilen PTA yatırımında sanırım sona yaklaşılıyor. 2024 ün ikinci yarısı diye zikretmişlerdi. İnşallah şirketin bu taahhüdü doğrudur. Bu tesislerin devreye girmesini görmek ve şirketin mali tablolarına yansımalarını izlemek lazım. Uzun vadede şirket hakkındaki olumlu düşüncemi halen devam ettiriyorum. 2 senedir hakikaten reel bazda biz borsa yatırımcılarına zarar ettirdi. Yatırımların devreye girmesiyle birlikte inşallah yukarı ivme kazanır.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

8.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    SASA hissesi ile hiç ilgisi olmayan kişilerin, burada insanları elindeki SASA hisselerini satmalarına için bıkmadan usanmadan yaptıkları yönlendirme, aşağılama ve provoke etme amaçlı söylemleri nedeni ile bu forumu bundan sonra takip etmeyeceğimi ifade ediyorum. Bu kişilerin de mutlaka bu yaptıklarından bir şekilde bir çıkar sağladığına inanıyorum.

Bireysel tepki bir işe yaramaz diye düşünen arkadaşlara da, bişey ifade etmese de en azından insan tarafını belli etmeli diye düşündüğümü belirtmek isterim ve herkesi aynı tepkiyi vermeye davet ediyorum. Burası bu iyilik meleklerine kalsın... Site yönetimi de bu provökatörlere ses çıkarmadığına göre burası onların çöplüğü..
    Sayın ortağım, farklı görüşler elbette olacak. Borsa sabır ve hissesine sahip olduğun şirkete güven işi. Bazılarımız şirketin geleceğine güveniyoruz diye herkes bizler gibi düşünmek zorunda değil.
    Ayrıca 2 senedir hisse hakkında olumsuz düşünenlerin haklı çıktıklarını da hep birlikte görüyoruz.
    Ama önümüzdeki dönemlerde de haklı çıkacakları anlamına gelmiyor tabiki. Sasa çok büyük bir şirket. Devran elbet dönecektir.

warren buffet'in borsa'ya ait klasik cümlesini tekrar etmekte fayda var. "Borsa; sabırsızların sabırlılara para kazandırdığı yerdir"
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

Sayfa 832/907 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •