Sayfa 709/981 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 5,665 - 5,672 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    hem döverler parasını alırlar ..üstüne üstlük bide
    Onu yazmadım o zaten malumun ilamı

Türkiye bugün abd şeytanı ve İtraile güzel bir insanlık dersi verdi mecliste......Mazluların yanında durarak.....Tebrikler gerçekten.....bu para ile ölçülen bir şey değil.....
    Türkiye ye bu şeref yeter......Tekrar büyük devlet olduğunu gösterdi......

bundan sonra aralık sonuna kadar her yeni vadede şişe long.

borsanın kutsal kitabı öyle emrediyor.

yapmak farzdır.

şişe demişken
    audentes Fortuna iuvat

BİST100 en tepeden kapandı,

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynen üüüle dayucuğum
    Herif endekis şortcu bi yakalasın anında tar tar kapanışı yüzde 2 yeşil yaptırır
    Konu komşu tüm mahalleliye endekis şort yabman dedim, hisse şortla trade ederek çorba parası çıkarsa çıkar çıkmazsa sansa artık
    Konu komşu tüm mahalleli abi sayende endekis şortta yakalanmadık dedi, herif karanlukta şortcu sıkıştırmış tar tar yabtı, çok zalım oynuyor
    Neyiseki bizim mahallede zaiyat yok, hisse tarafında biraz arbede olmadı değil.
    Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
    Hamdım Piştim Yandım

BofA satıştan alışa geldi ve alışı gene abarttı, yarın da yükseltip yedirmek isteyecektir!

7. fare kazası yaşadım

hazırladığım emrimi kademeye göndermek için faremin sol tuşuna çift tıkladığımda, bir çift tıklama daha yaptı,

Tek bir çift tıklamada hazırladığım emrimin iki katını göndermiş oldum kademeye, dört kere tıklamış oldum yani...

o anki emrim günün en iyi kâr marjı ile realize edeceğim emrimdi ama farem 4 kere tıklayınca pozisyonu kapatıp tersi pozisyona girmiş oldum, ters pozisyondan sonra da piyasa hızlanınca ettiğim kardan bir kısmını aldı benden pala,

sırf bunun yüzünden seans sonuna kadar trade etmek zorunda kalıp, fare ile palanın benden aldığını geri aldım ama çok yordu beni.

Çok da severdim bu faremi, bundan derhal kurtulmam lazım.

8.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Türkiye bugün abd şeytanı ve İtraile güzel bir insanlık dersi verdi mecliste......Mazluların yanında durarak.....Tebrikler gerçekten.....bu para ile ölçülen bir şey değil.....
    Türkiye ye bu şeref yeter......Tekrar büyük devlet olduğunu gösterdi......
    Tokat’ta otomobil tarlaya böyle devrildi
    Tokat’ın Reşadiye ilçesinde yol ayrımında kontrolden çıkan bir otomobil, 50 metre yükseklikten tarlaya devrildi.

https://www.tokathaber.com.tr/tokatt...boyle-devrildi

Sayfa 709/981 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •