Sayfa 33/163 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 1298 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Xu030 endeks

1.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    ..
    inşallah kırar paramparça eder bu desteği
    endeks günün en düşüğünden kapanış yaptı, ama paramparça olmadı.. dün bugün iki defa shortçuları skuize sokmak için stopları patlatmak için amansız yukarı sürdü, kapanışa doğru ise bu defa longçuları paniğe sokmamak için yavaş yavaş indi, her an yukarı yapabilirim hissini empoze etti, tepkiye oynamak isteyenlere açık çağrı yaptı.. ve sadece inanan shortçular sebat etti, hiç şüphe yok ki inananlardır zafere ulaşacak olan

paramparça- teoman güzel şarkı yazmış, bestesi de çok iyi ama bu şarkıyı en iyi okuyan hiç şüpke yok ki müslüm baba

https://www.youtube.com/watch?v=VvSP8Jc59B4

2. ali koç'un bankayı satıyoruz yalanının gündem edildiği son tarih olan 17-20 mayıstan bu yana yabancı takasından gelen satış 2,5 milyar doları geçti.. 19.temmuz moodys not artışı da fayda etmedi, satış son sürat devam ediyor.. hangi tahtada ne kadar mal satmışlar, takasın yüzde kaçına denk geliyor bu satış diye inceledim.. ilk sütun 20.may- 19.tem arası, diğer sütun 19.tem- 14.ağu arası

en çok satış yemiş olan tuprs, takastaki toplam malın %4 üstünde mal satılan tahtalar kırmızıyla işaretli- koç hisseleri, tcell, isctr, akbnk, sahol.. özellikle isctr son 3 haftada en ağır satış yemiş olan tahta.. netekim, iş holding kuruluşu- kısmi bölünme operasyonunu iptal ettikleri haberi geldi cuma kapanış sonrası

ulker, ttkom, kozaa, mgros bu 3 aylık süreçte yabancılaruın mal aldığı nadir tahtalar

3. otomotiv şirkeleri, rafineri, beyaz eşya, bankası vesairesiyle memleketin en büyük holdingi son 3 ayda değerinin üçte biri kadar değer kaybetmiş, geçen haftanın tamamını 200-günlük ortalamanın altında geçirdi, en kısa zamanda 188 TL üstüne atamazsa düşüşün aşağı doğru derinleşme potansiyeli artacak

bu arada yönetim kurulu başkan vekiline gürsel aksel stadında çimleri öptürmüşler, heryerde dayılık taslamayı marifet zanneden küçük enişte şanlı göztepe'yle tanışmış, artık bi daha dayılık taslamaya kalkamaz gürsel aksel'de

4. https://www.ekonomim.com/dunya/bloom...-haberi-761313

bloomberg haberine göre 1 yıl içinde iç çatışma çıkması en muhtemel G20 ülkesi türkiye imiş.. tabii, bunun objektif bir analiz olmaktan ziyade bir temenni olduğu apaçık -keşke iç savaş çıkartabilsek' demek istiyorlar.. her tür konu başlığını toplumu kutuplaşmak adına bir fırsat olarak kullanıyorlar, içerde de her hıyara elinde tuzlukla koşmaya şartlandırılmış bi kitle mevcut, devletin işi kolay değil

5. cuma günkü düşüşe istinaden bi miktar tepkiyle başladık, banka tahtaları alıcılı.. 30-endeks 10750 direnç, üstünde 10.800 dener.. ama düşünürsek son 2 haftadan farklı bi dinamik yok, aşağı kayması daha büyük ihtimal, viop o kadar yüklü short pozisyon boşuna açılmamış olmalı

aşağıda 2 haftadır destek bulduğu 10600- 10700 aralığı bugün kırılmayabilir, bu önemli değil, yukarı yapmak için bi şey vadetmediği için aşağı kırılması daha büyük ihtimal bu hafta

6. uzundur taşıdğm shortları kapattım..

vade sonu olmadan tekrar uygun bi yerden short açmayı planlıyorum

7. bi miktar short açtım, 10790-10800 ortalama..
    yarın artı başlama ihtimali var, fullemek için yarınki başlangıcı bekliycem

8. kapattım shortları, 40 puana kol kestim

bugün yakın vade aps -120 bin, yeni vade +90 bin, nette 30 bin poz kapama var..

ağustos bitiyor, son 2 gün, viop tarihinin en yüklü short pozisyonu bi anlama gelmiyomuş, artık vade sonu her türlü oynanabilir, yukarı oynanma ihtimali daha fazla gibi.. binaenaleyh, en kötü geride kalmış olabilir

Sayfa 33/163 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •