Ben de bedelsiz haberi etkisi ile 100 dolar diyorum.
Bir tanesi 100 dolar ettigi gun kusarim tum mali uzerinize ona gore ayaginizi denk alin diyorum![]()
Ben de bedelsiz haberi etkisi ile 100 dolar diyorum.
Bir tanesi 100 dolar ettigi gun kusarim tum mali uzerinize ona gore ayaginizi denk alin diyorum![]()
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Bekciler, muhtarlar, ilce belediye baskanlari gibi 19 farkli meslek gurubuna yesil verilsin diye bir yasa teklifi hazirlaniyormus.
Belli bir sayi uzeri lotu olan FROTO yatirimcilarini da eklemek lazim.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Sen de lüks yasamıyorsan;)
Huzur olsun belli limit oarası olan insan ondan sonra huzuru dilemeli.
Ben en yakın arkadasımı trafik kazasında kaybettim.
Sayılı zenginlerden tek evin tek cocugu idi.
Bütün mallar mülkler işletmeler kaldı.
Babası çöktü annesi yaşlandı kahırdan.
Allah agız tadı versin.
Ytd
Baldiriciplak memur ben ve esim vize icin randevu kovalamak yok, randevu icin bilmem kac eur vermek yok, ansiklopedi gibi belge hazirlama yok, yok şirketim var yok bilmem kaç milyon eur hesabım var diyip samsonite cantadan cikarip bak cüzdan diyip red yiyip göt üstü oturmak yok, öyle de güzel vuruyorlar muhru kapida vallaha sorgu yok sual yok, laf olsun diye bir iki lakırdı zpammm geç... zamanli bilet kovala at kenara urfaya gider gibi paris, berlin, prag, viyana, barcelona git gel, kafa estimi cesmeden sakiz yap, kusadasindan sisam yap bıktık, pasaportta sayfa kalmadı...
Dunyanin her yerine 100 froto karsiliginda tur rehberligi rezervasyonu saglanir bu 24 ulke oldu cok sukur![]()
gel gel değilse bu..en çok daralan sektör......froto bugün neden aldılar bilen açıklarsa memnun olacak....
Yer İmleri