Sayfa 648/905 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon
Arama sonucu : 7233 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. https://x.com/Krtl_Seyithan/status/1...F5H7rfieQ&s=19

65-67 yi hacimli geçersek ver elini 90-100 inşaallah
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

2.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Tce limanı %100 ege gübrenin bağlı ortaklığı bağfaş la hiçbir bağlantısı yok, bağfaşa bir faydası olamaz.
    farklı olduklarını ve organik olarak bir bağlarının olmadığını biliyorum...ama patronları aynı...patron bağfasa destek atmak için egegübrede kendisine egegübrede nakit getirecek ortaklık veya satışlar düşünebilir....egegübreden sağlayacağı gelir ile bağfasta şirketi finansal olarak rahatlatma işlerine girişebilir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by kreon Yazıyı Oku
    Kapasite şu an 750 ama tceege şu haliyle 500 bin teu anca iş yapıyor..
    eğer gerçekten de iskelede 100 metrelik uzatma ile kapasite 7-8 kat artacak ise o zaman işler düzeldiğinde geçmişte 65 tl ile zirve yapmış ise o zaman belki de 400-500 tl ile yeni zirveler yapabilir...yani sadece kendi kar beklentileri ve dinamikleri ile bunu yapabilme potansiyeli olur...

ama limanı arz eder veya limanın bir kısmını satarsa limanın değeri 2-3 milyar dolardan aşağı olmaz bence...o zaman da çok ilginç fiyatlamaları görebiliriz...

kısacası her türlü potansiyel yüksek görünüyor....ister kendi dinamikleri ile isterse de satış veya ortaklık ile....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    eğer gerçekten de iskelede 100 metrelik uzatma ile kapasite 7-8 kat artacak ise o zaman işler düzeldiğinde geçmişte 65 tl ile zirve yapmış ise o zaman belki de 400-500 tl ile yeni zirveler yapabilir...yani sadece kendi kar beklentileri ve dinamikleri ile bunu yapabilme potansiyeli olur...

ama limanı arz eder veya limanın bir kısmını satarsa limanın değeri 2-3 milyar dolardan aşağı olmaz bence...o zaman da çok ilginç fiyatlamaları görebiliriz...

kısacası her türlü potansiyel yüksek görünüyor....ister kendi dinamikleri ile isterse de satış veya ortaklık ile....
    bu kapasite artırımı işi benimde kafamı karıştırdı bu kadar artması normal mi ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,653
    Cuma günü özgürüz
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6. Burda ilginç olan şu, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz Chery Samsuna gelsin diye çok uğraş vermişti, malum kendiside Samsun milletvekili ama Samsun işi olmadı anlaşılan. O bile Manisa yı işaret etmiş.

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bombayı bırakayım şöyle sabah sabah.

https://www.manisamansetgazetesi.com...ternatif-60055
    sen olmazsan bombayı patlatacak kimse kalmayacak yahu... güzel bilgiler veriyorsun dostum...teşekürler...

Sayfa 648/905 İlkİlk ... 148548598638646647648649650658698748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •