Son gelen 50 milyon usd sipariş de sıfır etki ile çöp oldu, bu hisse nasıl bir haber veya beklentiyle hareketlenecek yahu, her tepkiyi satışla değerlendiriyorlar.
İy bir hafta olması dileğiyle.
Son gelen 50 milyon usd sipariş de sıfır etki ile çöp oldu, bu hisse nasıl bir haber veya beklentiyle hareketlenecek yahu, her tepkiyi satışla değerlendiriyorlar.
İy bir hafta olması dileğiyle.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Hisse son 6-7 ayın dibinde işlem görüyor, dünya kadar milyon dolarlık siparişlerin hiç bir faydası olmadı, sayın patronumuz bu vesileyle 12.5 m malını 49.70'den satıp kenara çekildi, tahtanın dinamiğini ve kimyasını bozarak tabi ki, hisse 2 gün üst üstte yeşil yakımaz oldu, herkes al-satçı oldu, imam osurursa cemaat herşeyi yapar, kaybeden trade etmeyen benim gibi şirkete güvenenler oldu, bu kadar parayı seven biri olduğunu bilseydim uzun yola çıkmazdım, zaman verdim zaten, karnesi sıfır.
![]()
Son günlerde kur 2-3 lira çıkmasına rağmen %74 katma değerli ihracat yapan şirketin hissesi bu kadar düşmesi hiç normal değil, kendilerini çok akıllı sanıyorlar, o öyle değil yatırımcıya algı yaptırarak zararla göndermekten başka bir şey değil, basmaya devam edin bakalım, çok kazanacaksınız çok, para koyacak yer bulamazsınız.
Bu kadar baskıdan sonra tepki de büyük olmalı tavan bile kesmez,yay çok gerildi.
Forumda bir tek siz kaldınız herhalde sayın baver keko nün destek atması lazım
Öyle oldu maalesef sn. Berber, Kocaer resmen yatırımcı doğrama merkezi oldu, kim nereden aldıysa zarar yazmaya başladı, haliyele kaçtı millet.
Keko bütün portföyü Eggub yaptı, benim de çok eskiden birza malım var orada ben de çoğunlukla buradayım, Keko Kcaerin iki katını alacak kadar kazandıktan sonra gelir, şimdiden %60 falan yaptı Eggub, Allah fazlasını versin, akıllı davrandı, kısada bundan bir mok olmayacağını anldı gitti.
arkadaşlar tahtacının niyetini tahmin ettim ve tahminim de ne yazık ki doğru çıktı...jes santrali ile ilgili somut gelişmeler olduğunda hareketleneceğini düşünüyordum...buda 2025 yılı içinde olacağını düşündüm...o vakte kadar rolantide tutacaklar görünüyor...ama amerika ve suudi arabistandaki yatırımlar ile ilgili supriz somut gelişmeler olursa belki daha erken davranabilir....kısacası ben en az 3-5 aylık bir boşluğun olacağını düşündüm...şu anda bu düşüncemde haklı çıktım...bu haklılığım devam eder mi bilemem..kocaer suprizlere de açık bir hisse...her an her şey olabilecek durumda...elden kaçma riskini de göze alarak bir iki ay önce değişim kararı almıştım...
kocaer ihracatçı bir şirket olduğu için döviz kurunun çıkması onun faydasınadır...türkiye ekonomisi gittikçe bir devulasyona yaklaşmaktadır...devülasyon yaşandığında?? kocaer çok olumlu etkilenir.... jes santrali , amerika ve suudi arabistandaki yatırımları da çok değerli...yatırımcılar bu dört faktörü izliyor olacak...(döviz kuru,jes, amerika ve suudi arabistan yatırımları )
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
geçmişte baskılanan döviz kurunun her an patlayabilme ihtimaline karşılık döviz ile iş yapan şirketlerde vede iyi bir sektörde pozisyon almayı seçmiştim...kocaer ,atatp, berkosan bu düşüncelerden kaynaklanan kararlar idi...bu gün de egegübre benzer durumda...tabi egegübrenin kendine has çok güzel beklentileri de var...zaten burayı takip eden dostlar oradaki beklentileri de biliyorlardır...bu hisselerin dışında megametal de benzer durumdadır...borsada muhakak benzer durumda olan daha bir çok şirket vardır ama benim için bu hisseler yeterlidir....uygun bir zamanlama ile bu hisselerden güzel kazanma potansiyeli olacaktır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri