Sayfa 657/904 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 7232 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. 5-6 gün önce 56,30 dan biraz takviye yapmıştım...pazartesi de bacanağımın oğluna 56,35 ten bir miktar almıştık...bu gün de eniştem aradı 50 bin tl birikimi var ne alayım dedi... ona şimdilik mesaj attım egegübre al dedim... enişteme zirvelerden aldırıyorum....ALLAH sonumuzu hayır etsin... kendisi ziraat kullanıyor...umarım mahcup olmam..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    5-6 gün önce 56,30 dan biraz takviye yapmıştım...pazartesi de bacanağımın oğluna 56,35 ten bir miktar almıştık...bu gün de eniştem aradı 50 bin tl birikimi var ne alayım dedi... ona şimdilik mesaj attım egegübre al dedim... enişteme zirvelerden aldırıyorum....ALLAH sonumuzu hayır etsin... kendisi ziraat kullanıyor...umarım mahcup olmam..
    Abi enişteye söylede 67.95 kaldırsın baraj oldu

3.  Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    Abi enişteye söylede 67.95 kaldırsın baraj oldu
    ben 15 dakika önce al dedim..artık neresi rast gelir bilemem...alacağı zaten 50 bin tl lik...galiba 900 lot civarı gelecek...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Aldılar galiba

5. eniştem araba kullanıyordu şimdilik almış...67,90 dan arkadaşlar.... idare edin..

6. Tarihi zirve kapanışı gelecek gibi. Alış tarafı bugün baya iyi

Borsada beklentili hissede kalmadı. El mahkum bekleyeceğiz bu hikayeyi

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Tarihi zirve kapanışı gelecek gibi. Alış tarafı bugün baya iyi

Borsada beklentili hissede kalmadı. El mahkum bekleyeceğiz bu hikayeyi
    diplere gelmiş çok hisseler var..bu hisseler çıkışa geçtiğinde belki de yüzde yüz potansiyel sunabilecek..ama egegübrede beklentiler gerçekleştiğinde potansiyel çok daha fazla olacak...enişteme önce biraz da risksiz ve diplerdeki enerji hisselerinden almak istedim ama sonra da bir miktar risk alarak daha yüksek potansiyelli hisseyi almanın daha iyi olacağını düşündüm...kendim de genelde bu kafada oluyorum...bazen risksiz diye aslında en riskli hisseleri almış oluyoruz...egegübrede zirveden almak bence her babayiğidin harcı değil..ama hisseye güveniyorsanız bence sıkıntı olmayacaktır...%3-5 e bakmamak gerek diye düşünüyorum...

8. bazen kendimden çok yakın akrabalarıma ve dostlarımı düşünüyorum...ben nasıl olsa feleğin cemberinden geçmiş ve her türlü zararı görmüş ve alışmış biriyim...benim derdim yakınlarıma mahcup olmamaktır....bahsettiğim enişteme bir kaç ay önce demir çelikler canlanıyor düşüncesi ile vede riskleri düşüktür diye kardemir d almıştım...bu gün sorduğumda onda zararda olduğunu söyledi... oysa daha önce bir miktar risk olmasına rağmen aldırdığım hisseden iyi kar yapmış idi...o yüzden de bir miktar riski göze alıp ona aldırdım...umarım mahcup olmam...

Sayfa 657/904 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •