Sayfa 658/904 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon
Arama sonucu : 7232 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    diplere gelmiş çok hisseler var..bu hisseler çıkışa geçtiğinde belki de yüzde yüz potansiyel sunabilecek..ama egegübrede beklentiler gerçekleştiğinde potansiyel çok daha fazla olacak...enişteme önce biraz da risksiz ve diplerdeki enerji hisselerinden almak istedim ama sonra da bir miktar risk alarak daha yüksek potansiyelli hisseyi almanın daha iyi olacağını düşündüm...kendim de genelde bu kafada oluyorum...bazen risksiz diye aslında en riskli hisseleri almış oluyoruz...egegübrede zirveden almak bence her babayiğidin harcı değil..ama hisseye güveniyorsanız bence sıkıntı olmayacaktır...%3-5 e bakmamak gerek diye düşünüyorum...
    Diptekini değil tarihi zirvesini geçeni almak lazım bu dönemde

Hisse dipteyse vardır bir illeti
    Zirvedeyse vardır bi hikmeti

Leylak yukarı çapraz ile düzeltme bitti onayı geldi..2 taşıyıcı devrede.. 59.65 üzerinde (yukarı çapraz atmadığı sürece) güvenli bölgede.. gidenin arkasından konuşulmaz, dedikodu olur.. iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,652
    Üstadlar toplanmış heyirdir inşallah
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Tüm zamanların en yükseğinden kapanış geldi maşallah

Çoğu hisse zirvelerinden yarıya düşmüşken eggub zirve tazeledi

5. Açılışı bebeler kapanışı babalar yapar

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Diptekini değil tarihi zirvesini geçeni almak lazım bu dönemde

Hisse dipteyse vardır bir illeti
    Zirvedeyse vardır bi hikmeti
    Bu dediğiniz hisseye göre ve o andaki koşullara göre değişir. Her dip gözükeni tu kaka etmemek, her zirveye de atlamamak gerekir.

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Tüm zamanların en yükseğinden kapanış geldi maşallah

Çoğu hisse zirvelerinden yarıya düşmüşken eggub zirve tazeledi
    Egegubre bu fiyatları iki yıl önce görmüştü zaten..iki yılın enflasyonunu da hesapladigimizda aslında çok da geri kaldığını görüyoruz..o yüzden de bence buralarda risk minimuma yakındır...yakın geçmişte 65 in altı için çok ucuz...100 un altı için de ucuz demiştim...sonrasına ise karışmam..bu mantıkla yakınlarıma aldırdım...umarım yüzümüzün akıyla bu işten çıkarız..çok şükür son bir kaç yıldır isabet oranım yükseldi...bir tek pelturda tokezledigimi düşünüyordum ama o bile bu uyuz ortamda yüzde 50 kazandırdı...

8.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Açılışı bebeler kapanışı babalar yapar
    Yarın bankof damperli kamyonu yanaştırdığında buralarda ol.

Sayfa 658/904 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •