yahu bisi soracagım neden insanlar borsaya gelsin ? 1 tane mantık soyleyin GELMEZZZZZZZZZZZ uzun yıllar borsa boyle devam edecek yahu 2 sene oldu cogu kagıt kötü 2 sene diyorum az mı gerekirse 5 sene olur
Yatırım tavsiyesi değildir.
borsada yılsonuna 14-15 bin bekleyenler var, halen de yazıyorlar. Ancak borsadaki çoğu şirketlerin ciroları düşüyor, karları düşüyor, 2025 de bunan daha parlak olmayacak gibi görünürken ben borsanın yukarı gitmesini sağlayacak hikaye bulamıyorum.
Bulabilen var mı? zigzag piyasasında iyi sörf ederek viop karı edenler olabilir tabiki ancak orta ve uzun vadeli hisse yatırımı yapanlar dayak yemeye devam ederler gibi. Hele ki parası mevduat ve enflasyon karşısında erirken hissesi de düşen herkes ciddi portföy eritir.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Kimseye ucuz kredi verilmemeli. Batan batsın, piyasa çürükleri ayıklayacak kalan sağlamlarla kendi dengesini kendi sağlayacaktır.
Batacak firma özkaynağını kullansın. Gayrımenkulünü, arabasını satsın, ki buna bile gerek kalmaz. Eminim çoğu firma bütün sermayesini faize yatırmış, iflas ediyoruz diye ucuz kredi peşindedir. Bu firmalara tek kuruş kredi verilmemeli.
Kardemire ne oldu? Yamultmuslar.
Yer İmleri