ağırlıklı ortalamayı yükseltmek istiyor herhalde ...
ağırlıklı ortalamayı yükseltmek istiyor herhalde ...
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Tavan kapatmış kimler aldı acaba...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Önemi yok pek. Bankof ve Deniz tavanlattı. İş ve Ak sabah alıcı idi öğleden sonra satıcı tarafına geçti. Satıcılar alıcı tarafına geçti
Kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir tahta
Dün taban idi bugün tavan yol uzun düz bir otoban
Gübre sektörüne selam limanla yola tam gaz devam
Sayfa bir gün yas evine bir gün düğün evine dönmüş![]()
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin W.Buffet
taban yapınca bir çok teknikçi artık 59-57 leri destek olarak konuşmaya başlamıştı...tavan yapınca da artık tekrardan 73,00 zirvemizi geçip geçmeyeceğimizi konuşmaya başlayacağız...gerçekten de duygular gidip geliyor...bir ayılar seviniyor bir boğalar...bence tavanlar yapabiliyor olması bana hedeflerin büyük olduğunu işaret ediyor...piyasa bu beklentileri sevdi....bu karamsar borsa ortamında egegübre bize güzel şeyler hayal ettiriyor...bu süreçte doğru tradeler ile lot miktarlarını artırabileni ben tebrik etmek istiyorum...yalnız bana göre teknikçilerin %90 ı dökülmüştür....ha tekrardan trene binmek istiyor iseler bence biraz yukarıdan almaları gerekiyor...tabi lot miktarları azalmış bir şekilde...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri