Sayfa 679/905 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. eğer egegübre şirketi yıl sonunda bu arsayı değerlerse ????? o vakit çok yüksek bir değer çıkar....o değer de öz sermayeyi çok artırır...artan öz sermaye de bedelsiz potansiyelini çok çok artırır...geçmişte bryat öyle bir değerleme yapmıştı ...o vakit fiyatı 30 tl den 1200 lere çıktığını hatırlıyorum...

dediğim gibi bu sadece bir ihtimaldir...gerçekleşir mi ?? gencer çakalı bunu yapar mı ?? bilemem...veya byd ile ilgili bir anlaşma olur mu ?? onu da bilemeyiz ama buda ihtimaller dahilindedir...limanı halka arz ederler mi ?? (batıçim limanını arz edecek yakında...bu bir modaya dönüşebilir ) buda bir ihtimaldir...arz edilirse yine çok yüksek bir değer ortaya çıkar...

biz bu ihtimalleri seviyoruz arkadaşlar...yoksa kesin olacak dediğimiz bir şey yok...

ha şunu kesin diyebiliriz ki iskele uzadığında yeni vinçler de geldiğinde işleri çok açılacak ve buda kabaca bir yıl içinde olmalı...

onun dışındaki şeyler sadece bir ihtimaldir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Şükür tabikide,
    yas günleri unutulur mu , ardyz de çok cektirdi sonrasi malum,
    buda ayinsi olsun )
    bak bağbozumu kardes vedalasti gitti,

Beklemek bizim isimiz bekleyecegiz ..
    Çerez parası kadar da olsa 25 lot duruyor şimdilikafaki fiyatlara gitmedikten sonra vermem herhalde

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Halbuki son dönemde yeni beklentilerle ilğili cok doyurucu bilgiler vardı... Nasip ten ötesi yol demekki...
    Nasip le alakası yok, satmak benim seçimimdi. Daha önce karlı olarak taşıdığım hisselerden satıp o zaman için en uygun gördüğüm eggub u portföy de 1. sıraya yükseltmiştim, 5-6 ay gibi sürede %50 ye varan karlarla eggub ları peyderpey verip, şu an için en beğendiklerimden ve uygun bulduğum gürsel taşımacılık hissesini 1. sıraya yükselttim. Durum bu, tercih meselesi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,655
    Herkeste bir karamsarlık yok niye egegubre yok nereye gidecek vs muhabbeti!Cambaza mı ipe mi bakacağız şaşırdık
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Herkeste bir karamsarlık yok niye egegubre yok nereye gidecek vs muhabbeti!Cambaza mı ipe mi bakacağız şaşırdık
    Jantsa bir zamanlar bundan düşük idi.
    10 milyon sermayeye göre 3000 leri geçti.
    Bu halen 720 lerde.
    Hikayesi başlasın bir zahmet.
    Kıskanıyorlar hocam.

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Canım sıkıldıkça satıp 1-2 TL aşağı alış yazıyorum sağolsun asansör gibi harçlık çıkıyor 5000 lotu geçmiyorum

7.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    Canım sıkıldıkça satıp 1-2 TL aşağı alış yazıyorum sağolsun asansör gibi harçlık çıkıyor 5000 lotu geçmiyorum
    Belki de iyi yapıyorsun ben pek al sat yapmam Hisselerde
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,655
    Hayat iyi kartlara sahip olmak değil, bazen kötü bir eli iyi oynama meselesidir.
    Jack London
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 679/905 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •