30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Başta Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere canlarını bir an bile düşünmeden ortaya koyan tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle ile anıyoruz .
Zafer, “Zafer benimdir” diyebilenindir..
![]()
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Başta Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere canlarını bir an bile düşünmeden ortaya koyan tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle ile anıyoruz .
Zafer, “Zafer benimdir” diyebilenindir..
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Güncel pazar fiyatları salçalık domates kasayla alım 7-8tl, ince kabuk yemelik domates kg 7.5tl,kapya salçalık biber kasayla alım 17-18, kıl biber 10, köy biberi 10, haşlamalık iri mısır 8i 50tl, hırtlak 3 kg 25,patates ufak boy 5tl-7.5tl, iri boy 10, soğan ufak boy 3kg 20- kg 7.5tl, patlıcan 5tl, marul 20, maydanoz, nane, roka büyük bağ 5tl, büyük boy beyaz lahana 35-40, mor lahana 20-25,havuç 10tl, kılçıksız yeşil fasülye 20, armut 20-25, elma 15, çekirdeksiz üzüm 30-35tl, salatalık 20-25tl,sarmısak 100-120tl,acur 25
hırtlak nedir Cihangir ?
Kelek, efenim
Zafer Bayramımız kutlu olsun.
Bu sene hıyar hiç ucuzlamadı. 30 TL aşağıısını görmedim.
Hıyarın kıymete binmesinin bir sebebi olmalı.
Sonuçta %96'sı su olan bir şey bu.
Kütahya ili Tavşanlı , Simav ve Gediz ilçelerine ayrı ayrı 12 pratisyen hekim ataması yapılıyor. Aciller de kavga çıkmasın , çok beklemesinler ama muayene olamadık da diyemesinler babında.
Yer İmleri