Sayfa 688/1004 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon
Arama sonucu : 8030 madde; 5,497 - 5,504 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    yuzde 5 lerden donmez gerı yıne umarım çok aşagı yukarı yaptı dökuyormu sövuyormu bellı deıl brute gidecek
    İş bugün aldığını kusmaz ise dönmez ama bu tahtada şu olmaz demek mümkün değil.

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Gelecekteki ekmek kapımız tam gaz rekorlar kırmaya devam ediyor

https://www.milliyet.com.tr/uzmanpar...-kirdi-7182675
    maharaj hoş geldin dostum...forumun gözleri hep seni arıyor...maşALLAH her geldiğinde de kendinle bir haber getiriyorsun...moral oluyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    İş bugün aldığını kusmaz ise dönmez ama bu tahtada şu olmaz demek mümkün değil.
    Diğer aracı kurumlar uyanamadı galiba şaka gibi resmen ağa benimin resmi bu olsa gerek

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    maharaj hoş geldin dostum...forumun gözleri hep seni arıyor...maşALLAH her geldiğinde de kendinle bir haber getiriyorsun...moral oluyor...
    Hep burdayım dostum, tahta bazen garip hareketler yapıyor insanın içinden yazmak gelmiyor. Kısa vadeli hareketlerden ziyade 2 yıl içinde 2 milyar dolar hedefe odaklanmak lazım diye hatırlatıyorum kendi kendime.

5. Geçse bile bir türlü 70 üstünde tutunamıyor, direnç falan mı var acaba.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Gelecekteki ekmek kapımız tam gaz rekorlar kırmaya devam ediyor

https://www.milliyet.com.tr/uzmanpar...-kirdi-7182675
    Otomotiv endüstrisi ağustosta 2,7 milyar dolarla en fazla ihracat yapan sektör oldu

7. Gun sonu napıcak bakalim...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 688/1004 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •