Sayfa 690/905 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. hisse tavan olunca tüm sanatçılar sahnede.agustos böceği misali

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu saatlerde bekleyen lot miktarlarına inanıyorum...ama son saniye konulan alış lotlarına ise inanmıyorum...genelde kapanışta son saniye konulan yüksek miktarda lot olduğu zaman ertesi gün satış yapıyorlar....ama egegübrenin şu anda koyulan lot miktarı çok gerçekçi görünüyor...tabi alanlar da önemli...bankof ve A1 e güvenilmez...onlar alıyorsa ertesi gün satmak için alıyorlardır...
    1.650.000 lot alışta bekliyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,655
     Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    meydan boş sallayın.
    arsa ve liman dün orada değilmiydi.bir kap ilemi herşey ortaya çıktı.yüzde 10 artışı gören niye satıyor
    kimse matematik bilmiyomu.hemen hemen tüm şirketlerin hikayeleri var ve hisse fiatları hikaye ederlerinden düşük.faizler düşmedikçe hiçbir hikaye para etmez.
    Hayırdır böyle diyordun bugün alkış ağustos böceği!!!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. https://www.kariyer.net/is-ilani/ege...surucu-3939890. Şoför ilanları var 50 kişiye kadar

5.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Hayırdır böyle diyordun bugün alkış ağustos böceği!!!
    hisse tavan olunca cevap yazmak kolay.
    geçtiğimiz perşembe neden cevap yazmadınız.fiat yükselince ağustos böceği misali cırcır
    yine tekrarlıyorum tüm hisselerin fiatı düşük çoğununda hikayesi var.
    faizler düşmeye başlamadan çok konuşmak doğru değil.
    portföyüm yüzde 50 nakit yüzde 50 hisse
    kontr zarar
    banvit kar
    eggub kar
    tnztp zarar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,655
     Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    hisse tavan olunca cevap yazmak kolay.
    geçtiğimiz perşembe neden cevap yazmadınız.fiat yükselince ağustos böceği misali cırcır
    yine tekrarlıyorum tüm hisselerin fiatı düşük çoğununda hikayesi var.
    faizler düşmeye başlamadan çok konuşmak doğru değil.
    portföyüm yüzde 50 nakit yüzde 50 hisse
    kontr zarar
    banvit kar
    eggub kar
    tnztp zarar
    Buyur
    29-08-2024, 12:33 #5448 Avatarı Filozof Filozof şu an forumda
    Platin Üye

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    panik yok günlük düşünmemek lazım varsa al at heybeye mantığı!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7.  Alıntı Originally Posted by kıbrıscık Yazıyı Oku
    hisse tavan olunca tüm sanatçılar sahnede.agustos böceği misali
    dikkat et hemen hemen her gün bu forumda yazıyorum...buda demek oluyor ki sadece tavan olduğu gün değil, kötü gününde de yazıyorum...iyi günde de kötü günde hissemizi seviyoruz....eğer söylediklerimiz sana inandırıcı gelmiyorsa ?? karda iken sat git...inanmayanlar çekilsin gitsinler...her gün bunları söylüyoruz ama yine de anlamayanlar var...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dikkat et hemen hemen her gün bu forumda yazıyorum...buda demek oluyor ki sadece tavan olduğu gün değil, kötü gününde de yazıyorum...iyi günde de kötü günde hissemizi seviyoruz....eğer söylediklerimiz sana inandırıcı gelmiyorsa ?? karda iken sat git...inanmayanlar çekilsin gitsinler...her gün bunları söylüyoruz ama yine de anlamayanlar var...
    aynen keko bey sen herrgün yazıyosun düşüştede çıkıştada bilgilendiriyorsun . hergün birileri çıkıyor taş atıyor .sıkıntıları ne anlamış değilim ..ne güzel hisse tavanda satın gidin .size hisse pazarlayan yok .bilginiz varsa paylaşın .yoksa kafa ütülemeyin .....nokta

Sayfa 690/905 İlkİlk ... 190590640680688689690691692700740790 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •