Sayfa 691/905 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    aynen keko bey sen herrgün yazıyosun düşüştede çıkıştada bilgilendiriyorsun . hergün birileri çıkıyor taş atıyor .sıkıntıları ne anlamış değilim ..ne güzel hisse tavanda satın gidin .size hisse pazarlayan yok .bilginiz varsa paylaşın .yoksa kafa ütülemeyin .....nokta
    inan ben de anlamıyorum bu insanları...hem elinde hissesi var ,hem hissesi tavan yapmış hem de gelip milleti eleştiriyor...bu hissede acaba sen ne görüyorsun desek fikirleri de yok...arkadaş siz ne istiyorsunuz ?? demek ki hisse bir gün düzeltmeye girse bizi burada yiyecekler..en iyi günde böyle olan insanları , en kötü günde nasıl olurlar düşünemiyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. inanmayanlara 55 tl den ta 73 tl ye kadar satış fırsatı vermiş bir hissedir egegübre...yok eğer inanıyorsan o vakit de yerinde otur ve sabır et...burada insanların moralini bozmaya kimsenin hakkı yok...halinize şükür edin yahu...bir çok hisse eski zirvesine çıkması için %100 çıkması gereken bir ortamda hisseniz en zirvede ve tavan yapmış...şükür etmeyenden ALLAH öyle bir alır ki insanın aklı gider...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. borsada bazen fırsatlar insanın karşısına ömründe bir kere çıkıyor...egegübrede 20 yıldır beklenen gelişmeler yeni yeni gerçekleşiyor...arazisi sit alanından çıkarılıyor...iskelesine uzatma izni veriliyor...bir sürü vinçler alınmaya başlanıyor...BYD gibi dünya markası bölgeye geliyor...tüm bunlar ciddi bir fırsata neden olabilir...evet bu ihtimal vardır...olursa ?? ihya eder...olmazsa da zaten elimizde yatırımlarını yapmakta olan büyüyen bir şirket olacak..

artık isteyen bu ihtimali satın alır....isteyen satar....isteyen de sabır ile bekler...karar yatırımcınındır..burada kimse kimseye minnet etmesin...kar da zarar da sizin kararlarınızın sonucu olacak...kararınızı bana ona bakmadan verin...

ben tüm ortaklara başarılar diliyorum...

4. 76 açıyor yıne boşluk kalcak gıbı ne dersınız teknıkcı arkadaşlarım sıkıntı olurmu bız temele odaklandık

Hayırlı Bereketli bir gün olur inşallah.

6.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    76 açıyor yıne boşluk kalcak gıbı ne dersınız teknıkcı arkadaşlarım sıkıntı olurmu bız temele odaklandık
    olmazsa daha iyi olur..sonuçta bazı kişilerin gaplara karşı alerjisi var...huzur içinde gidebilmemiz için gapların olmaması daha iyidir...tabi bazen o gaplar dolmayabiliyor...o vakit de onlara kaçış boşlukları deniyor...

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    olmazsa daha iyi olur..sonuçta bazı kişilerin gaplara karşı alerjisi var...huzur içinde gidebilmemiz için gapların olmaması daha iyidir...tabi bazen o gaplar dolmayabiliyor...o vakit de onlara kaçış boşlukları deniyor...
    bır gun tavan sonrakı taban bu serı devam ederse yandık

8.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    bır gun tavan sonrakı taban bu serı devam ederse yandık
    bunun olacağını zanetmiyorum...73,00 zirvemizi bence dün çok güçlü geçtik...satmak isteyen her türlü satabildi...73,00 dan sonrası yeni maliyetler oluştu...ben devam etmesini bekliyorum...

Sayfa 691/905 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •