Sayfa 699/905 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 5,585 - 5,592 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. biz trader değil yatırımcıyız...biz tradeye kalkışsak sattığımızı alamayabiliriz...bu beklentiler ile ne kadar daha baskı yapabilirler ?? MG bile balıkesire geliyor...chery da büyük bir ihtimalle bölgeye geliyor..bu kadar yoğunluk tüm limanları fuul çalıştırır...bundan da en çok kapasitesini yeni artırmış olan egegübre faydalanır..

burada keron dostumuz kapasitenin 7-8 kat artacağını söylemişti...temenni ediyorum ki bu bilgi doğru olsun...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Gücümüze güç katacak yeni yatırımlarımız hizmete giriyor!

Yatırım takviminde açıkladığımız iki yeni RTG vincimizin hizmete girdiğini duyurmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.RTG vinçlerimizle yük elleçleme süreçlerinde kapasite ve verimliliği artırıyoruz. Terminal operasyonlarımızın gücüne güç katan bu teknolojiyle, lojistik çözümlerimizi bir adım öteye taşıyoruz.

Bu sadece bir başlangıç. Yeni dönemin heyecanını bizimle yaşayın ve bu yolculuğa ortak olun!

https://www.linkedin.com/posts/tceeg..._campaign=copy

3. benim yorumum aşagı yukarı yaparak al sata teşvik ediyor yuksek lotlarda mal topluyor bir kaç sefer al sat denedim her defasında yukarı çekti 2 ileri 1 geri yaptı..

4.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    benim yorumum aşagı yukarı yaparak al sata teşvik ediyor yuksek lotlarda mal topluyor bir kaç sefer al sat denedim her defasında yukarı çekti 2 ileri 1 geri yaptı..
    Fırsat avantajı veriyor çıkmak isteyenlere, düşen başka hisseyle değiştirmek isteyenlere, kapanışı 74 üstü yapmazsa hayırsever tahtacı olur.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    biz trader değil yatırımcıyız...biz tradeye kalkışsak sattığımızı alamayabiliriz...bu beklentiler ile ne kadar daha baskı yapabilirler ?? MG bile balıkesire geliyor...chery da büyük bir ihtimalle bölgeye geliyor..bu kadar yoğunluk tüm limanları fuul çalıştırır...bundan da en çok kapasitesini yeni artırmış olan egegübre faydalanır..

burada keron dostumuz kapasitenin 7-8 kat artacağını söylemişti...temenni ediyorum ki bu bilgi doğru olsun...
    benimkisi biraz öngörü,Asyaport 2 tane dev gemi elleçleme sini aynı anda yaparak 2.5 milyon teu yapabilecek 1 iskele daha büyüterek 3 büyük gemi elleçleme yaparak 4 milyon teu ya çıkarmayı düşünüyor.
    Ege gübre CED raporu animasyonunda 3 tane büyük geminin aynı anda elleçlenebileceği ile ilgili demo yapmışlardı..Sanırım çok fazla STS VİNÇ VE RTG VİNC ihtiyacı doğar bu kapasite için ,bunu yapsınlar talebe göre peyder pey büyüteceklerdir.

6. 200 $ dolar piyasa değerinden işlem görüyor an itibarıyla. Hakkı anlık 1 milyar $ olmalı bence

2 yıl içinde çok stratejik bir konumda olur darphane gibi para basacağı için 2 milyar $ olmalı

Borçsuz harçsız kasasında yüklü parası olan, üretim ve satış derdi olmayan rakipsiz ve dertsiz bir şirket

Tekkeyi bekleyen çorbayı içiyor ve içecektir. Endex ve hisseler 2 aydır çökerken eggub nasıl pozitif ayrıştıysa bundan sonrada endexten bağımsız olarak pozitif ayrışacaktır diye düşünüyorum

7.  Alıntı Originally Posted by kreon Yazıyı Oku
    benimkisi biraz öngörü,Asyaport 2 tane dev gemi elleçleme sini aynı anda yaparak 2.5 milyon teu yapabilecek 1 iskele daha büyüterek 3 büyük gemi elleçleme yaparak 4 milyon teu ya çıkarmayı düşünüyor.
    Ege gübre CED raporu animasyonunda 3 tane büyük geminin aynı anda elleçlenebileceği ile ilgili demo yapmışlardı..Sanırım çok fazla STS VİNÇ VE RTG VİNC ihtiyacı doğar bu kapasite için ,bunu yapsınlar talebe göre peyder pey büyüteceklerdir.
    umarım hesapların doğru çıkar...çıkarsa zaten kapasite 5-7 kat artar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    Yolcuya gidiş sebebini sorma, çünkü bahanesini valizinden önce hazırlamıştır.
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 699/905 İlkİlk ... 199599649689697698699700701709749799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •