Koyulaştırılmış yerdeki fiyatları ( Dolar bazında mı ? ) ve Satanlar ile alanların neden şanşlı oldukları kısmı anlayamadım açıklarsanız sevinirim.
SAygılar,

Originally Posted by
tovbekar
SASAyı büyüten ya da hisse fiyatını yükselten sakın finansman modeli olmasın?
patronların her zaman doğru yapması mümkün değil:
ALARKO örneğinde DGÇS, Karakuz bir müddet daha devam ederse RİVA bunlara eklenebilir mi bilmem...
ALARKO patronları örneğinde bundan önceki satışlarda muhtemelen 50 centlerden hisse satmışlardı. ALATONLARın Alvimedia yatırımları ve bu yatırımda başlarına gelenler...
Koza altının geçmişteki satışı
bir sürü örnek verilebilir. eğer piyasada anormallik var ise ki enflasyon muhasebesi bunu getirdi ( yılların zarar şampiyonu şirketler meğerse çok karlıymışlar) bir müddet dinlenmek gerekebilir. kimi dışarıda dinlenir kimi seçtiği bir hissede. kimi benim gibi yatırımını yapmış ve beklentiye geçmiştir. bu süre içinde şans faktörü de vardır. mesela 1.7lerden ALARK alanlar çok şanslıydı. 1.35 lerden ALARK satanlar da öyle. gün gelecek benim beklediğim fiyatlar geldiğinde muhtemelen kimse inanmayacak kazanılacak paralara...
bu arada unutulmasın düttürü şirketler yerine sağlam şirketlere yatırım yaparsanız şirketiniz zırt pırt yükselmese de büyük bir çalkantı olmadığı müddetçe batmayacaktır da. geçmişte bir çok batmaz denilen şirketler battı/tırldı... Sabah grubu, METAŞ, Çukurova Kepez vs incelememiz ve unutmamamız gereken örneklerden...
YTD
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri