Sayfa 317/475 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon
Arama sonucu : 3794 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,893
    sn kentufun ( malum artık hissenette yazmıyor) x mesajı
    "
    akinolu kentuf
    @euroyonetim
    taşıyamıyan mahlükatlar satsın alıcı var nede olsa
    belki yarın oda olmıyabilir ahahaha

leblebi parası bile değil leblebi
    benim aldıklarımda bilmiyorum
    acaba yanlış bir şeylermi alıyoruz diye ��"
    bütün psikoloji son cümlede... bilen insan ise zaten emindir kudret körlüğü yok ise eninde sonunda matematik işlevini yapacaktır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,893
    sn 101 uyarmış özelden kendisine teşekkür ediyorum. kendilerine bir teşekkür de benim mesajları okuduğunu görmemden dolayıdır
    sn kentuf bazen petkim ve GSD hisselerinde yazıyormuş. ben akıllı para topicinde artık yazmadığını gördüğümden yanılmışım... bu vesile hepinizin cumasını kutluyorum...

3. 735 gün sonra gelen, dolar bazlı en düşük kapanış. Aradan geçen 2 sene mi?

4.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    ilave edlim ALARK salçalık domates üretmiyor... sera yatırımı yapıyor bir müddet sonra bu seralarda muz üreteceğim derse neyi tartışacağız. bütün bu vaveyla sanırım 650 milyon dolarlık toplam yatırımda ve bu yatırım domates değil sera yatırımı...
    Size alark yatırımınızda başarılar diliyorum.
    Ancak bu sayfa da sürekli savunma modunda
    Olmanız bence hoş değil.
    Alark ya yatırım yapmayı düşünen insanlara
    Aylık usd grafiğine bakmalarını tavsiye ediyorum. İyi akşamlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,260
    Alark Usd ve Aylık grafiği ,

AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,893
     Alıntı Originally Posted by YANSIMA Yazıyı Oku
    Size alark yatırımınızda başarılar diliyorum.
    Ancak bu sayfa da sürekli savunma modunda
    Olmanız bence hoş değil.
    Alark ya yatırım yapmayı düşünen insanlara
    Aylık usd grafiğine bakmalarını tavsiye ediyorum. İyi akşamlar
    daha önce yazdım...
    bütün borsa yatırımım tek hissede ve bu ALARK... maliyetim her ne kadar 6-7 lira görünüyorsa da 0 hatta epey altında... buna rağmen hisseye bağladığım para az değil ve gelecek ile ilgili ümitlerim buna bağlı. ilaveten oğluma ( 8 aylık) her ay bir miktar ALARK alıyorum... hisseyi savunmak yerine eğer boş saldırıları savuşturmak deseydiniz belki bir şey denmeyecekti. ama sizin için hoş olmayan şey başkaları için hoş olabilir...

Bir ara ALARK 200 milyon dolara doğru fiyatlanıyordu. o günlerde yılda 200 milyon dolar kar eden bir şirket bu fiyata fiyatlanamaz diye yazdığımda ki sanırım biraz fazla yazmıştım. bir arkadaş sonra siz olmasaydınız o fiyatlardan satmıştım diye teşekkür etmişti. bu her şeye değerdi...

hissede yatırım yapma nedenim açık. yatırımcıyım ve bir beklentim var. şayet beklentilerim yanlış ise çok kaybeder miyim muhtemelen hayır... iyi kötü ekonomiyi de biliyorum dünyayı da takip ediyorum. Şirketi muhtemelen salçalık domates üretmediğini bilecek kadar tanıyorum. sera yatırımının ve diğer tarım yatırımlarının boş beleş yatırımlar olarak görmek ne kadar hoş olur bilmem...

eğer bir hissede sürekli olumsuz yazıyorsanız muhtemelen viopta shortlamışsınızdır ya da düşmesinden bir çıkarınız vardır. belki de çağdaş gibi biz küçük yatırımcıları uyarmak göreviniz vardır ( ki dediğini yaptım ben 1.8 lerden sattım diye yazdığımda çok memnun oldu. ama hisse yükseldiğinde bana ne aklını kiraya mı verdin gibi kaba saba ifadelere girmişti ki alanlara aynı kaba ifadeleri ve aşağılamaları sürekli yazarak hisse topicinde yazanları uzaklaştırmıştı)... bu görev var ise biraz daha ayrıntılı düşünmek gerekir diye düşünüyorum.

ben yatırımım koruyorum ya da psikolojik baskıları savuşturmaya çalışıyorum. bazılarına hoş gelmeyebilir ama bir şekilde onların yaptıkları hisse sahibi olmadan her şeyi kötülemeleri bize de hoş görünmüyor. bunu düşünüyorlarsa helal olsun...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,893
    sn baygeorge grafik için teşekkürler...

teknik her şey diyenler var bilirim, yukarıda örneğini verdim. 200 milyon dolarlara düşerken şelale modundaydı her şey ve o şelale yere düşmeden fırlayıp gitmişti... eğer şirketinizin değeri
    1,2 milyar dolar ise bakarsınız bu fiyat eder mi? sn fuma 2 milyar dolar fiyatlarından sattığını ama geri alırken yanıldığını yazmıştı. Ona göre şirketin değeri 2 milyar dolardan fazla etmez ya da bu riski almaya değmez. tekniği bilir mi evet bilir. ben teknik bilmem benimkisi temel analiz rakamları...
    şirkette CENAL ve MERAM payları bu fiyatı eder mi bilmem... bu fiyatı etmeyecek ise şirketin diğer varlıklarını dönem dönem yazdım. ama bir şekilde bu fiyatı etmeyecek şirklet 650 milyon dolarlık tarıma, otellere, hava civa işlerine ve bataryalara yatırım yapıyorsa ki % 50 si özkaynaklarla yapılacak muhtemelen bir şey gizliyordur , ya da boyunu aşan yatırımlara girip batacaktır ...

8. Bir şirket yatırımcılarına enf. muh. ni anlatmaya çalışıyor

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 317/475 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •