sn 101
bu topice bir yazı yazıldığında hemen beni uyarması için nasıl alarm kurulur ? sizin çevreniz geniştir bir öğrenip beni de alarmlayalım.ben kendi adıma teknolojik fakirim ama mesaj düşer düşmez okuyucu
çoğalıyor
sn 101
bu topice bir yazı yazıldığında hemen beni uyarması için nasıl alarm kurulur ? sizin çevreniz geniştir bir öğrenip beni de alarmlayalım.ben kendi adıma teknolojik fakirim ama mesaj düşer düşmez okuyucu
çoğalıyor
Gençler bilir...
Teknoloji özürlüyüm...
Belki de topiğin en ihtiyarı benim......![]()
Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
biraz daha bilinmeyenlere ekleyelim...
mery teyze evvelsi gün aldıklarını geri vermeyip virmanlamış... globalden bulaştı muhtemelen. gerçi bazı yerlerde bunların fonlar olduğu söyleniyor ama fonların da yapısı çok önemli. mery teyzenin alışları da sata sata bitiremeyen yabancıların alışları olsa bari![]()
Genç değilim ama... Şöyle bir çözüm önerebilirim:
1.Görsel:
-Masaüstü görünümünde, konu başlığının sağ üst köşesinden "Seçenekler"1 sonra "Bu Konuya Abone Ol"2 seçimlerini yapın.
2.Görsel:
E-posta ile bildirim almak istiyorsanız, açılan pencerede "e-mail ile anlık bildirim"3 seçeneğini şeçin.
![]()
sn asap, sn 101 ve sn human teşekkürler dolaş da gel demeyene kısa notlu itibar gönderilmeye çalışıldı
Bu at hırsızları bilançoyu ne zaman açıklayacak. Benim aklımda kalan 27 eylül. Geçen birisi 13 eylül yazmıştı sanırım.
Yer İmleri