Hayatın her döneminde samimi olmak her zaman iyidir.
Yalancının mumu yatsıya kadardır.
Bir borsa forumunun sanal alemin'de borsa hakkında yalan yazmanın amacı ne? Ego öyle tatmin edilmez ki ..ego ..gelirsin adam gibi yazarsın ..haklı çıkarsın..öyle tatmin olur ...
Bu alemde amaç ...iyi insanlarla paylaşmak ve hoşça vakit geçirmektir ..yoksa bana ne senin GOLTS'den sana ne benim VOB'umdan ..
Sevgiler![]()

borsada bu işler normal kötüsü 430 bekler beni eski maliyet düşük 391 .. bu ekler bagfs tan aldığımı alır olur biter flim bitmedi yine yazıyorum %3.5 düşer demiştim hala o geçerli olsun sonra yukarı daha sonra %10 mı düşeriz 30 mu o zaman fikrimi yazcam dümensiz iltifatınız için çok tşk ederim bildiğimden değil gördüğümü paylaşmıştım tutar tutmaz o başka borsaya birilerinin al demesiyle mal alınmaz satılmaz da okuyarak harman yapılır
ama art niyetim asla olmaz olamaz 3 kruş para pul için kendime laf ettirmem abi herkez sever parayı fakat sözüm meclisten dışarı adam adamsa para için dümen yapmaz delikanlı gibi fikrini yazar geçer yanlışmıyım?
bu arada dimedi dimeyin çimentolarda n çorba yapılmaya başlanmış test aşamasındalar 

Yer İmleri