Sayfa 500/535 İlkİlk ... 400450490498499500501502510 ... SonSon
Arama sonucu : 4275 madde; 3,993 - 4,000 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

1. Seans içerinde 1 olumlu 1 olumsuz haber gönder, hareketin kralını yap.

Ne kadar servet sahibi olursan ol, sadece tokatçı basit bir yaratıksın, al hisselerini bir tarafına sok.

Yeter artık ABV'sin. bu kadar adilik görmedim.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

2. Muhtemelen istedikleri değerlemeyi yaptıramadılar halka arzda, ertelenmesi ve tekrardan borçlanmaya gidilmesi son derece olumsuz. Son 1 saatte olayın sıcaklığıyla ellerindeki malı boşaltabilmek için kendilerine marj oluşturdular bu saatten sonra hiçbir halt olmaz bundan. Allah belalarını versin iyice tiksindim her şeyden bu sütü bozuk .için evlatları yüzünden

2024 ilk çeyrek,
    CEO’nun nisan sonu mayıs başı bu iş biter açıklamaları,
    Yok, 2nci çeyrek filan derken hoop erteleme kararı!.
    Şakamısınız?
    Tüm bu açıklamalara istinaden zorende ciddi pozisyon aldım ve büyük zarardayım..

Benim bu zararımı kim karşılayacak şimdi?
    Avukatımla bu durumu bir değerlendireceğim..

Bakalım manipülasyon yaparak milleti çarpmak nasıl oluyormuş; ANZ efendi ve saz arkadaşı A.Sinan AK

Al-sat tut değildir.

4. Zoren e 6 ,7 girdim ve 5,40 lardan zararla çıktım , bu hisseyi de yine yılın başlarında Yusuf Kederli pazarladı neyi pazarladıysa bu sene bir kaçı hariç p. İç oldu. Haksızlık etmeyelim birkaç tane sağlam var

Bu hissede CEO bile mal sattı , ben bile satıyorum dedi 5.3 galiba, millet malı zararına vermeyince ANZ kişisi böyle yaptı.

......

Konudan bağımsız ,

Çok tehlikeli adamları , eski wahşi batıda 1 dolara adam öldürebilecek gözü dönmüş haydutları hatırladım nedense..

5. ahlaksız...

6. sermaye halktan beslenir ama HALKA DÜŞMANDIR....bu AHLAKSIZ en önde...

7. parasıyla rezil olmak ..
    millet yedi ceddine küfür ediyor ..
    nasıl bi şeref var gurur var anlamadım..
    Yatırım tavsiyesi asla ve katiyen olamaz

8. 25 yıl yatırımcıyı inim inim inlet, Bistin en çok bedelli yapan hissesi ol, artık düzlüğe çıkıyorumde, şark bübülü gibi ceo'yu tvi tvi dolaştırtır bir sürü yalan dolan üfür, sonra halka arzı erteledim de.

Hayat boyu bir daha asla tek kelimesine insanlar inanmaz ve ürünlerini de kullanmaz.

Kaybeden kaybettiği ile kalır, bu sicili bozuk olduğu için şüphelenmiştim bir çok yazı da yazdım sonuçta bende yakalandım..

Kaybettiğime yanmıyorum( borsa da çok kaybettim/kazandım) dolandırıldığıma üzülüyorum...
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Sayfa 500/535 İlkİlk ... 400450490498499500501502510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •