Sayfa 633/720 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683 ... SonSon
Arama sonucu : 5758 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. 0.78 pddd ile GYO cu gibi fiyatlaniyor. Bu enf muh işinden vazgecilirse çok iyi olacak. 50 milyon altını iptal ettiler. Bu gidişle devlet vergi toplayamayacak ,lturlu oyunlarla zarar yazıyor şirketler. 1.8 milyar enf.zarar nasıl hesaplandı. İlaç zammida olmadı.

2. Ben görüşümü aylar önce yazdım.Dış konjonktür savaş ortamında ve Mehmet Şimşek te yabancı sermayeyi swap ve carry trade faizleri besledi; kısa vadede enflasyon ve faiz düşüşü vaad edip tahvil sattı ve döviz rezervlerini negatiften pozitife çıkardı. Ancak fatura orta sınıf vatandaşa kesildi,alım gücü düşünce ekonomik büyüme yavaşlamaya başladı,şirketlerin karları enflasyon altında erşrken sermayeden yemeğe başladılar.Turist dövizleri de bölgedeki savaş ortamı sebebi ile beklwntikerin altında kaldı.Türkiyede Eylülde bekkenen faiz indirimi şimdi kasıma kaldı.ABD ve AB ekonomilerinde de faiz indirimleri geciktiği için sıcak para henüz gelmedi ve bu sene gelmesi de zor.Ben deva yı 100 civarında sattım ama 76 civarında tekrar aldım. Şimdilerde de kredi de kullanıp yine aldım. Beklenen %20 civarı ilaç zammı, 3.çeyrek bilanço iyileşmesi, not arttırımları ve faizlerin düşüşünün başlaması ile hissede yükselişin başlayacağını bekliyorum.

Hisse başlığı kurallarına uymadığını düşündüğünüz mesajları yönetime bildir ile bizlere iletebilirsiniz . Her şikayet tek tek başlıkta inceleniyor o an ki yazılan tüm mesajlarda bakılıp bir karar veriliyor . Kimse ona torpil buna torpil vs demesin, kurallara kim uymuyorsa incelenir cezasını alır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. deva1.jpg

Düzetilmemiş değerler ile gelir tablosu.

5. böyle bir ortamda bile eksi olmuş kağıt, acaba bizim bilmediğimiz neyi biliyorsunda basıyorsun aşağı. dolar bazlı son 1 yılda %50 düşmek ne demek.

6. Bist100 diye bişey var. O yükseldi bugün. Bunun haberi yok galiba. Hayır üstadlardan da bir açıklama gelmiyor. Ne yapacağımızı şaşırdık yahu. Ne olacak bu hisse senedinin bu hali.

Geçen yıl bugün kapanış 3.22 dolar
    Bugün kapanış 1.85 dolar.

Arge, ruhsat...

Neyse iyi yönden bakmakta fayda var. Düzenli temettü veriyor en azından.
    Son düzenleme : kazanmaliyim; 17-09-2024 saat: 19:39.

7. Tüm paydaşlara merhaba ,uzun süredir deva yatırımcısıyım ama ,hissenette aranıza yeni katıldım Deva umarım derdimize deva olur,sabırsızlıkla bekliyorum. Vergi dairesine sunulan geçici vergi beyannamesini inceleyip ,anlamlı yorumu olan arkadaşımız varsa ve bizimle de yorumunu paylaşırsa çok mutlu olurum.
    tekrar herkese merhaba!

8.  Alıntı Originally Posted by aykurt Yazıyı Oku
    Tüm paydaşlara merhaba ,uzun süredir deva yatırımcısıyım ama ,hissenette aranıza yeni katıldım Deva umarım derdimize deva olur,sabırsızlıkla bekliyorum. Vergi dairesine sunulan geçici vergi beyannamesini inceleyip ,anlamlı yorumu olan arkadaşımız varsa ve bizimle de yorumunu paylaşırsa çok mutlu olurum.
    tekrar herkese merhaba!
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...69#post6890269

Sayfa 633/720 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •