Sayfa 727/907 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon
Arama sonucu : 7256 madde; 5,809 - 5,816 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. İlk denemede 80 üstü yapıp kalması pek alışık olmadığımız bir durumdu, 70!leri sindirmek için kaç deneme yapmıştı, işlem oldukça ileride destek olur ama haftalıkta 80 üstü kapanış iyi olur.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    İlk denemede 80 üstü yapıp kalması pek alışık olmadığımız bir durumdu, 70!leri sindirmek için kaç deneme yapmıştı, işlem oldukça ileride destek olur ama haftalıkta 80 üstü kapanış iyi olur.
    Bu hafta 80 deler geçer diye atmıştım belki tutar...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Bu hafta 80 deler geçer diye atmıştım belki tutar...
    Biz istediğimiz için 79.90 kapatır.

4. Patron istemedikten sonra..zor..sabır..devam..bence tabii

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Basıyolar kuyehlanuma durmadan...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Basıyolar kuyehlanuma durmadan...
    yavaş yavaş korkutmadan ,ince eleyip sık dokuyolar .sabreden kazanır inşAllah .bekliyoz ..

7. Tahtayı götürenler fed faiz kararı sonrası hacimleri yüksek başka tahtalarda top koşturuyorlar galiba, haftaya belki yüklü parayla geri dönerler.

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Tahtayı götürenler fed faiz kararı sonrası hacimleri yüksek başka tahtalarda top koşturuyorlar galiba, haftaya belki yüklü parayla geri dönerler.
    80 nin üzerine yerleşebilseydik iyi olurdu...yavaş yavaş merdiven üsülü çıkalım...beklentileri ile ilgili haberleri dört gözle bekliyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 727/907 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •