Sayfa 209/964 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Danıştay çağrı zorunluluğu yok dedi 200 milyona yakın ödeyeceği cezadan şirketi kurtardı . böyle bir durumda dahi ky nin elindeki lotu 0,36 - 0,38 aralığında almak için baskıladıkça baskıladı. Hani iyi niyetli olmadıkları bir kez daha ky tarafından izlendi. imdi bloke kalkınca mı kağıdı yukarı taşıyacaklar demek istiyorsun. selam veriyorsun selam Allahın selamı Ve aleyküm selam. ama bu irketin yeni vizyonu da güven vermedi ve şimdi çeksinler cezalarını İnşallah diyorum. Temyiz önceki kararı bozsun da görsünler ky yi sömürmekten zevk almak neymiş. Danıtay seni 180 milyon cezadan kurtarmadı mı? Neyine senin halen ky nin lotlarına göz dikmeye devam ediyorsun. Süreci akıllı kullanamadılar art niyetlerini her daim muhafaza edip tetikte beklediler. Şirketin lotlarının blokesinin kalmasının taraftarı değilim. Bu insanlar mı ky ye güven verecek. 5 yıldır hangi vakit güven verdiler ki? YTD

2.  Alıntı Originally Posted by hasson34 Yazıyı Oku
    Danıştay çağrı zorunluluğu yok dedi 200 milyona yakın ödeyeceği cezadan şirketi kurtardı . böyle bir durumda dahi ky nin elindeki lotu 0,36 - 0,38 aralığında almak için baskıladıkça baskıladı. Hani iyi niyetli olmadıkları bir kez daha ky tarafından izlendi. imdi bloke kalkınca mı kağıdı yukarı taşıyacaklar demek istiyorsun. selam veriyorsun selam Allahın selamı Ve aleyküm selam. ama bu irketin yeni vizyonu da güven vermedi ve şimdi çeksinler cezalarını İnşallah diyorum. Temyiz önceki kararı bozsun da görsünler ky yi sömürmekten zevk almak neymiş. Danıtay seni 180 milyon cezadan kurtarmadı mı? Neyine senin halen ky nin lotlarına göz dikmeye devam ediyorsun. Süreci akıllı kullanamadılar art niyetlerini her daim muhafaza edip tetikte beklediler. Şirketin lotlarının blokesinin kalmasının taraftarı değilim. Bu insanlar mı ky ye güven verecek. 5 yıldır hangi vakit güven verdiler ki? YTD
    Aynn duygularıma lisan oldunuz. Şimdi spk bültende çağrı var dedi eee 4 yıl geçti spk yargı çağrı yok diyor blokeler kalktı derse eee çağrı diye hisse alan lar spk ya dava aç arsa zararımızı karşılayın diye . Spk bültende cevap verir mi sizce ytd

3. Dava sürsün 5 yıl daha sürsün. Hiç önemli değil. Ky yi 5 yıl davadan davaya süründürmek neymiş görsünler. Yeter ki Çağrı zorunluluğu şartı hukuken ispat edilsin. Nasılsa faiz işleyecek. Ky nin emeğine göz dikenler , 5 yıllık birikimini *** edip 0,36-,38 arasından almak derdine düşenler. ky nin hisseden arzuladığı rakamdan çıkmasını istemeyenler, hep bana hep bana diyenler ... Hadi inatlaşmayı çok seveip ky nin sabrını yıllara dökenler, nasılsa ky yıllarca dayanamaz tek tek dökülür hesabı yapanlar. Bendeniz zittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin sene buradayım. 4,5 yılımı çaldınız ayıp arkadaş. Bunlara zerre kadar güvenmiyorum arkadaş. Zuntacı benim babamın oğlumu yoksa şirketin kontrolünde mi? Zuntacı istediğinde 0,18 lerden götürdü 0,56 ya. ama sonra istemedi. Neden istemedi? Aç gözlü bunlar ky nin donuna kadar almaya meyilliler adeta. 180 milyondan kurtardın yetmedi mi? YTD

4.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    Aynn duygularıma lisan oldunuz. Şimdi spk bültende çağrı var dedi eee 4 yıl geçti spk yargı çağrı yok diyor blokeler kalktı derse eee çağrı diye hisse alan lar spk ya dava aç arsa zararımızı karşılayın diye . Spk bültende cevap verir mi sizce ytd
    Danıştayın verdiği çağrı yoktur kararı acaba ky yi dökme planı olamaz mı? Buradan hiç düşünen oldu mu ? Neticede dava yolları tıkanmadı. Gerçi temyiz sonrası çağrı yükümlülüğü vardır çıkarsa bu sefer de Danıştay kararına aldanıp satanlar hukuki süreci Danıştaya karşı işletebilirler mi bu konuda hukukçu arkadaşlarımızın fikri daha değerlidir. YTD

5. Benimde şirkete zerre kadar güvenim kalmadı maalesef.

İnşallah blokeler kalkmaz ve SPK süreci sonuna kadar götürüp ağızlarının payını verir.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. SPK aldığı kararları kanundan esinlenerek alır. Danıştay hakimi kararı verirken SPkanununa ne kadar hakimdir acaba ?
    Son düzenleme : hasson34; 25-07-2017 saat: 22:55. Sebep: düzeltme

7. Aynn. 4.5 yıl da benim oldu. Gariban ın birikimini elinden almak için plan yapanlar bilsinler ki sizin planınız varsa Allah ın da bir planı vardır. Nedir ya cezadan kurtuldunuz çağrıdan kurguldunuz bilmem banka borçlarından kurguldunuz ne istiyon uz ky nin üç beş kuruşundan yazık hem de çok yazık..

8. arkadaşlar ailemizle birlikte bimer,cimer,spk ya atalım
    sayın yetkililer;kurulunuz, kervansaray holdingin çağrı davası sürecinde 20.07.2017 tarihinde temyiz yoluna gitmiştir.söz konusu danıştay 2016 /3034 no lu dosyada 1 hakım çağrı vardır demiştir.kurulunuzun hakımın görüşlerini de temyiz sürecinde değerlendirerek bir taraftan danıştay ve yargıtay kurullarını denetleyen hakimler savcılar kuruluyla şifahen görüşmenizi küçük yatırımcılar adına istiyoruz.vatandaşlar spk nın yanındadır.kervansaray holdingin çağrı süreci spk otoritesini de sarsmış diğer şirketlerin artık tüm çağrı kararlarını yargıya götürmelerinin önünü açmıştır.hakimler savcılar kurulu üyeleriyle şifahen görüşmeniz bu bakımdan elzemdir.gereğinin yapılmasını tarafınıza arz ederim

Sayfa 209/964 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •