Sayfa 205/439 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon
Arama sonucu : 3506 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

#eregl ekimdeki bilançoda ciddi zarar açıklayacak
    Matriks Twitter da yazmış biri de doğruluk payı nedir!

https://twitter.com/paravatan/status...U1PsRjbyA6JXCA

Demir Cevheri.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    İnsanlarımızda okuma ve anlama sorunu had safhada.
    Kardeşş. Kardeeeş.. 1 kere yazarsın 2 kere yazarsın tamam deriz bir heyecan yazmış alın satın falan bir beklenti falan .
    Tamam mı buraya kadar. Yok değil demi. Bunu da pek anlamadın aslında da neyse devam edim .
    Amaaaaaaaaaaa. 2 sene boyunca her gün 20 mesaj ile de sinyal verilmez ki birader değil mi. 10.000 mesaj atılmış topiğe 4000 i fedor a ait yahu. Sence normal mi bu. 2.5 dolarda alıp 1.2 dolarda hemde kendi dediklerine 180 derece ters bir şekilde saçma bir neden ileri sürülerek sattım denmesi normal mi.?
    Nasıl kafalar nasıl hayatlar. Herşeyi bu kadar mi normalleştirdiniz. Evet 26 suç kaydı olan adam da mesela suçlu değildir yahu neden kızıyoruz ki. Olamaz demi. enkaz falan yani böyle düşünmek. Yada ismi tantan metin olan bir fon ile sayın tahtan metin in mesela hiç bir alakası yoktur değil mi. hatta duymamıştır bile. Enkaz falan yani.
    Bu kafalar ile sizi daha çok evire çevire döne dolaşa atlaya zıplaya öperler söylim.
    Dilan P. a önce kızdım ama sonra hak verdim walla.
    Sakin bir şekilde, yazdıklarınızı tekrar gözden geçirip, acaba gerçekten normal mi bu düşündüklerim demeniz lazım bence=)

Trump kazanırsa Avrupa mallarına yüksek gümrük vergileri koyacağını açıkladı. Aynı zamanda üretimlerini abd'de yapacak olan Avrupalı şirketlere çok cazip teşvikler vereceğini de açıkladı....

Trump Avrupa sanayisini abd'ye taşımayı kafaya koymuş. Gerçekten böyle birşey yapmaya kalkarsa dünya ekonomisi allak bullak olur. Trump yüksek faizlere de karşı. Fed ile bu sefer ciddi şekilde uğraşır.

https://twitter.com/barisikmurat/sta...U1PsRjbyA6JXCA

HRC.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sendikalar ile işverenler arasında anlaşma sağlanamazsa 1 ekimde Abd'nin doğu kıyılarındaki limanlarda 1977 yılından bu yana ilk kez grev başlayacakmış. Abd'nin en büyük limanları etkilenecekmiş. Dış ticaretin yaklaşık yarısı bu limanlardan yapılıyormuş. Abd'de tedarik zinciri bozulacak, üretim ve teslimatlar etkilecek.
    Nakliye masrafları artacak.....
    Hükümetin grevleri erteleme niyeti yokmuş. Beyaz saray taraflara anlaşın demiş...

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    İnsanlarımızda okuma ve anlama sorunu had safhada.
    Kardeşş. Kardeeeş.. 1 kere yazarsın 2 kere yazarsın tamam deriz bir heyecan yazmış alın satın falan bir beklenti falan .
    Tamam mı buraya kadar. Yok değil demi. Bunu da pek anlamadın aslında da neyse devam edim .
    Amaaaaaaaaaaa. 2 sene boyunca her gün 20 mesaj ile de sinyal verilmez ki birader değil mi. 10.000 mesaj atılmış topiğe 4000 i fedor a ait yahu. Sence normal mi bu. 2.5 dolarda alıp 1.2 dolarda hemde kendi dediklerine 180 derece ters bir şekilde saçma bir neden ileri sürülerek sattım denmesi normal mi.?
    Nasıl kafalar nasıl hayatlar. Herşeyi bu kadar mi normalleştirdiniz. Evet 26 suç kaydı olan adam da mesela suçlu değildir yahu neden kızıyoruz ki. Olamaz demi. enkaz falan yani böyle düşünmek. Yada ismi tantan metin olan bir fon ile sayın tahtan metin in mesela hiç bir alakası yoktur değil mi. hatta duymamıştır bile. Enkaz falan yani.
    Bu kafalar ile sizi daha çok evire çevire döne dolaşa atlaya zıplaya öperler söylim.
    Dilan P. a önce kızdım ama sonra hak verdim walla.
    Fazla mesaja platin üyelik veriliyor,,,siz sadık üyede kalmışsınız,,siz de çok mesaj yazın ki platini kapasınız.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

8. Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Göztepe Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Genel Müdür Niyazi Aşkın Peker, Zonguldak ve Ereğli basınıyla bir araya geldi.

'Yeşil dönüşüm yolculuğu'' vurgusunun yapıldığı toplantıda ERDEMİR’in güncel projeleri, üretim kapasitesi ve sürdürülebilirlik hedefleri hakkında bilgi verildi.
    Niyazı Aşkın Peker, açılış konuşmasında: 'yeşil çelik' üretimine dikkat çekerek ERDEMİR'in önümüzdeki günlerde önemli bir projeye imza atacağını belirterek "Önümüzdeki günlerde bunu açıklayacağız. Türkiye gündemine taşınacak bir çalışma. Bunun için biraz bekleyeceğiz" dedi.

Sayfa 205/439 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •