Sayfa 484/998 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: Viop LIX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,113
     Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    pazartesi günü ne diye düşeceğiz? şimdiden tahminleri alalım
    Pala Pazar akşamı hanımınla kavga ederse yine düşer

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,113
    evet ben de çok şikayetçiyim
    Emlağı atsınlar içeriye
    zaten Medwik peşinde koğuşun boşalmasını bekliyor ))

3. ABKA'nın bu kadar uzun süreli gönderilmesini kınıyorum. Yılların adamı, endeksle ilgili ön görülerini paylaşıyordu dinci,dinsiz beni bağlamıyor şahsen. ortak paydada gayet güzel fikir paylaşan aklı da çalışan bir arkadaşımız.

Kaldı ki sürekli de tahrik ediliyor hassas olduğu konuda. Sürekli tek taraflı vurmamak lazım. İnsanlar gerçek hayatta komşusuna veya sokakta gördüğü adama söyleyemediği lafları sanal alem olunca acısını çıkarırcasına söylüyor. kimsenin inancıyla veya inançsızlığıyla bir işinin olmaması lazım bu forumun.
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bakma bu endekiscilere. Ne varsa hissede var. Oyunda kal yeter VOB da paraciklari verip eritiyorlar

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boyumun ölçüsünü bilirim.Vob beni aşar dostum .Ben hedge ve arasıra gumar hevesini tatminini saymazsan vobda çok işlem yapan biri değilim.
    Kazanç amacından ziyade riski azaltma amaçlı işlemler çoğunlukla.
    Son düzenleme : pisyedili01; 27-09-2024 saat: 15:28.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5. Ayın son iş günü diye olabilir. Ya da bahaneye ihtiyaçları mı var? Belki bu süreçte kazananlar elbet vardır ama genel olarak herkes bir illallah demiş olabilir

Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    pazartesi günü ne diye düşeceğiz? şimdiden tahminleri alalım
    Sıradan bir insan

6. umuyorum yüzde 3-4 düşer bugün, bireysel yatırımcı da kalmaz bir daha tövbe eder. BOFA'nın robotları sıfıra kadar bassın dursun sonra 0'dan nereye basacaklarsa
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

7.  Alıntı Originally Posted by the_economist Yazıyı Oku
    umuyorum yüzde 3-4 düşer bugün, bireysel yatırımcı da kalmaz bir daha tövbe eder. BOFA'nın robotları sıfıra kadar bassın dursun sonra 0'dan nereye basacaklarsa
    kesinlike bu ulke de taş toprak araba dısı yatırım yapmyacaksın onlar daima ileri gidiyor ... milleti kandırdılar sosyal medya da yok temettur yok sasa hektas alsan 10 sene de 500 x amk borsasında 550 hisse var 10 hisse ile algı yapıp milletin an. sktlr ... sahsım adıma bahar ayına dek sürem var beklerim elde n kaldıysa kaçarım yahu 1 sıfır araç dahi 1 sene de yuzde 40 yapıyor skmsm endekse
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 484/998 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584984 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •