Dün sadece 37 pipslik bir düzeltmenin ardından yoluna büyük bir coşkuyla devam etti.
( graflar log bazlı)
Dün sadece 37 pipslik bir düzeltmenin ardından yoluna büyük bir coşkuyla devam etti.
( graflar log bazlı)
Ziraat Yatırım millet malı fiziki çekmesini önlemek adına fiyatın yukarıda oluşmasını sağlıyor...
Orjinaline göre daha fazla hareketlilik olması gerekirken çok cüzzi fiyat oynaklığı oluyor...
Sıkıcı seanslar...
Atık bunun daha büyük lot büyüklüğü olan mesela lot büyüklüğü 25 gr veya 10 gr ALTINS2 ve Buna Bağlı ALTINS2USD gelmesi gerekir...
Madem vatandaşın yastıkaltı altınlarının ekonomiye kazandırılmak isteniyor ,
Vatandaşın elindeki sertifiklalı rafineri firmasının damga ve üretim tanım no'sunun basılı olduğu külçelerde Darphane veya ayar lab onaylı olacak şekilde SPK kuralları çerçevesinde istenildiği an fizikiye dönüştürülebilecek sertifikalara dönüştürülerek İstanbul borsa nezninde alım-satımı yapılabilmelidir...
Darphane Altın Sertifikası Uzun Dönemli Yükselen Trendinin Üst Bandına Vurdu...
![]()
Yurt dışında 1 kilo #ALTIN 84 bin 550 dolar. İstanbul Kapalıçarşı'da aynı altın 89 bin 200 dolar.
Neredeyse iki aydır fark her geçen gün artıyor. 500 veya 1.000 #dolar fark sineye çekilmişti.
4 bin 650 dolar fark ...
Gören var mı bilmiyorum ama bir hata olsa yoncabank ın altın fonunda (GTA) günlük kayıp %-42 görünüyor.. Şaka gibi..
Tamamen spekülatif hisse fiyatı gibi fiyatlama yaratılıyor, kabaca 7 ay beni hapsetti, bir ara Xgld dan bile daha ucuz fiyatlarda tuttu, piyasaki altına göre kiloda kabaca 100 ila 40 bin daha ucuz kaldı şuan xgld dan çok ama çok pahalı, ben alırken bu denli spekülatif olacağını bilsem hayatta almazdım, alım satım makası az diyenler olacaktır ama piyasa fiyatından %10 daha pahalı almaya kesinlikle değmez, bunun yerine düşük makas ve yine aynı şekilde fiziki teslim için IARplatform var, biraz cüzzi makası göze alıp işlem yapmak daha mantıklı olabilir, zarar etmedim ama illallah ettim, alıp satarım diyen arkadaşlar iyi düşünüp ve araştırıp karar versin, daha güvenli ve gerçekçi fiyatları sunan alternatifleri araştırın, bol ve bereketli kazançlar...
Şuan xgld 29.18
Altıns1...32.76
SGld...3058
Bu kazık yenmeye değer mi değmez mi iyi hesap edin...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
banka hesaplarından alınan ALT kodlu altınlarda vergi var mı ?
kilosu 65,000 dolardan akbanktan altın almıştım...
şimdi 85,000 dolar satarsam bir vergi doğar mı?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri