Sayfa 470/479 İlkİlk ... 370420460468469470471472 ... SonSon
Arama sonucu : 3829 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: CEMTS - Cemtaş Çelik Makina

1.  Alıntı Originally Posted by Dr. Who Yazıyı Oku
    Sayın Bawer kendime sabırlı bir insan derdim ama siz sabrın kitabını artık yazdınız. Bucim tarafını ve burayı da takip ediyorsunuz. İnşallah istediğiniz ve arzuladığınız şekilde hisse iyi yerlere gelir. Ben kendi adıma zarar ile bu defteri kapattım. Hisse adına yukarıda iyi şeyler arasında bedelsiz bölünmeyi atlamışım.(%500 civarı sanırım) Bazen olmuyorsa zorlamamak lazım diye düşünerek nasip de değilmiş diyerek ben çıktım.
    Umarım başka bir hisseden çıkarırsınız doktor, valla ben inat ettim biraz, normalde bu işlerde inat iyi bir şey değil ama batık olarak görüyorum artık, enerjimi, zamanımı ve de paramı aldı, bu saatten sonra da batarsa batsın, umarım batar ve bir lokma ekmeğe muhtaç kalır.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. Gördünüz dimi iti, 8.46 ile devre kesti. İçine sıçtınız paramızın aferin. geçen sene eylülde 15,71 i canlı kanlı görüp de satmayan aklıma sokayım.

3.  Alıntı Originally Posted by necromancer Yazıyı Oku
    Gördünüz dimi iti, 8.46 ile devre kesti. İçine sıçtınız paramızın aferin. geçen sene eylülde 15,71 i canlı kanlı görüp de satmayan aklıma sokayım.

Ben de aynı hatayı yaptım ve satmadım o zaman, herşeyi hak ediyoruz ortak, organize bir şekilde soydular, yarı fiyatına düştü hisse.

4. Ne demiştim bu hisse için 10 liralarda iken, buralar ucuz değil düşür 9 a 8 e diye. An itibariyle 8.08 görmüş. İndir daha da indir. Deprem zamanındaki 6.5 a getir.

5. Firmanın sadece sahip olduğu toplam arazilerin değeri 4 Milyar TL. Değerlememe göre. Umarım toparlanması ve yukarı doğru hareketi çabuk gerçekleşir.

6. Aslında bu hafta Pazartesi itibariyle fon satışları bitmiş görünüyordu. Ama Salı günü genel ortam bozulunca 8.75 desteğini kırdı ve yeni düşük seviyelere geriledi. Zaten borsada takip ettiğim bir çok hissenin de benzer durumları var.
    YTD

7.  Alıntı Originally Posted by necromancer Yazıyı Oku
    Ne demiştim bu hisse için 10 liralarda iken, buralar ucuz değil düşür 9 a 8 e diye. An itibariyle 8.08 görmüş. İndir daha da indir. Deprem zamanındaki 6.5 a getir.
    Tahtadan para kazanma peşinde olunca böyle olur maalesef, her yere çekerler.
    Dandanakan hocanını grafiğindeki en kötü senaryo olan 7.50 lere yaklaştı zaten.

8. Çok abarttılar, daha nereye kadar düşürecekler bakalım.

Sayfa 470/479 İlkİlk ... 370420460468469470471472 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •